OraNoua.ro
Publicat în 12 decembrie 2012, 16:27 / 247 elite & idei

Adrian Marius Dobre – GALA PREMIILOR “PIATA FINANCIARA” la Banca Nationala a Romaniei

Adrian Marius Dobre – GALA PREMIILOR “PIATA FINANCIARA” la Banca Nationala a Romaniei

Adrian Marius Dobre a participat pe  11 decembrie, la GALA PREMIILOR “PIATA FINANCIARA” – Editia a XVII-a, un eveniment organizat de Finmedia si Revista Piata Financiara, ce va avea loc la Banca Nationala a Romaniei.

In eveniment s-au evidentiat realizarile notabile din sectorul financiar al economiei, in anul 2012, la care au participat personalitati de marca a comunitatii financiar-bancare si reprezentanti de renume ai mediului de afaceri.

GALA PREMIILOR “PIATA FINANCIARA”  este un impuls constructiv pe finalul unui an dificil pentru economia romaneasca si pentru economie in general, intr-un context in care actorii din diferitele piete trebuie sa performeze.

Ultima ora:

ObservatorCsibi Magor: Cine hrănește toxicitatea din organizații?

PoliticKlaus Iohannis a decorat cadre medicale, profesori și reprezentați ai societății civile cu prilejul Zilei Naționale a României: O recunoaștere a meritelor oamenilor care aduc cinste țării noastre

EconomieRadu Craciun: Vor fi pietele emergente la originea urmatoarei crize?

ExternSebastian Cochinescu: It was great to visit the Capital Factory Center for Defense Innovation last week in Austin, Texas.

SocialCsibi Magor: Cine hrănește toxicitatea din organizații?

EvenimenteAndreea Paul, la TEDx Baia Mare

CulturaRăzvan-Ioan Dincă, numit în fruntea Societății Române de Radio şi Televiziune

EditorialSilviu Nate: Noua coaliție, dilemele și liniaritatea politicii externe a GermanieiClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe