OraNoua.ro
Publicat în 14 decembrie 2016, 13:16 / 280 elite & idei

Adriana Săftoiu: Mi-am dat demisia din funcția de prim-vicepreședinte al PNL, solidar cu echipa

Adriana Săftoiu: Mi-am dat demisia din funcția de prim-vicepreședinte al PNL, solidar cu echipa

Adriana Săftoiu a anunțat luni seară că a demisionat din funcția de prim-vicepreședinte al Partidului Național Liberal.

„Mi-am dat demisia din funcția de prim-vicepreședinte, solidar cu echipa (desigur, pot să fiu autoironică și să adaug că, pentru mine, să îți dai demisia e deja a doua natură, nu mă definesc funcțiile), deși, cu martori, am spus că nu e bine că ne păcălim. Procentul pe care l-am dat PNL (mai ales la București) s-a confirmat. Nu e titlu de glorie, dar sper ca pe viitor să nu mai aud că sunt negativistă, pesimistă! Pentru simplu fapt că nu mă mint, indiferent care e miza! Și era vizibil, pentru cei care nu au vrut confort, că strategia era perdantă. Nu din campanie! Ci cu mult înainte!”, a scris Săftoiu, pe Facebook.

Ea susține că este ‘dovadă de infantilism ca toată analiza să fie redusă la o campanie’.

„Cei care au în mod real această experiență (a campaniilor electorale) știu că, în alegeri cu un singur tur, campania nu adaugă mare lucru: doar te informează când să votezi și cine sunt competitorii. Oamenii au deja opțiunile când începe campania. Perioada de dinainte e definitorie! Iar alegerile se pierd în primul rând prin demotivarea activului de partid. Dacă îi spui permanent că e mai puțin bun, că cei ‘noi’ sunt mai valoroși, atunci când îi propui candidați care nu spun mai nimic în favoarea celor care împart pliante cu tine, candidatul, nu te aștepta ca activul să mobilizeze votul. Nu discursuri, nu nume, nu ‘noii’ mobilizează activul de partid care face campanie! Insist: doar cine nu a făcut campanie nu știe care e valoarea activului de partid”, afirmă Săftoiu.

Ultima ora:

ObservatorRadu Puchiu: Competențe sexuale digitale în școli

PoliticSebastian Burduja: De ziua mea, mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al PNL Sector 1

EconomieRadu Craciun: Suntem in ochiul furtunii

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialRadu Puchiu: Competențe sexuale digitale în școli

EvenimenteVictor Vevera: ICI București susține accelerarea digitalizării sistemului public național

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe