OraNoua.ro
Publicat în 12 octombrie 2016, 15:15 / 233 elite & idei

Adriana Săftoiu: PNL are oportunitatea ca după decembrie să facă un stat în sprijinul oamenilor, nu unul sancționatoriu

Adriana Săftoiu: PNL are oportunitatea ca după decembrie să facă un stat în sprijinul oamenilor, nu unul sancționatoriu

Prim-vicepreședintele liberal Adriana Săftoiu a afirmat, sâmbătă, că PNL are oportunitatea ca din decembrie 2016 să implementeze un program care să stabilească „un stat prietenos”, în ajutorul cetățenilor, și nu unul „sancționatoriu”.

„PNL are o oportunitatea unică, să facă un program pentru România care să pună înainte de toate cetățeanul și abia după aceea statul. Cred că e cazul să stabilim că din acest moment, din decembrie 2016, statul nu este într-o ierarhie deasupra cetățeanului, ci statul e pe orizontală și ceea ce trebuie noi să facem este să facem un stat prietenos care, în primul rând, să-i ajute pe oameni, să devină prietenul și nu sancționatorul”, a declarat Adriana Săftoiu, în discursul susținut în cadrul Consiliului Național de Coordonare al PNL care se desfășoară la Palatul Parlamentului.

Săftoiu și-a făcut apariția pe scena reuniunii pe refrenul melodiei rap „O Românie Dreaptă”, care urmează să fie și imnul de campanie al PNL pentru alegerile legislative.

De asemenea, coordonatorul campaniei electorale a PNL la legislative, Gheorghe Falcă, a menționat în deschiderea CNC unul dintre sloganurile electorale ale liberalilor: „Schimbarea începe cu noi înșine”.

Ultima ora:

ObservatorAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

PoliticSebastian Burduja propune o întâlnire cu părţile implicate în problema gunoiului şi constituirea unui grup de lucru

EconomieBogdan Chiriţoiu: 2020 a fost clar un an diferit; pe ansamblu economia noastră a mers surprinzător de bine

ExternMarco Badea: Moștenirea politică a lui Netanyahu nu va fi o națiune mai sigură, ci o societate israeliană profund fracturată, care trăiește în spatele zidurilor

SocialManuela Catrina: Ne luptam cu birocratia, iar unii cred ca hartia e mai safe

EvenimenteAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

CulturaIonuț Vulpescu: Proiectul pe care l-am inițiat, prin care mi-am propus să rezolv una dintre problemele dificile cu care se confruntă în special muzeele, a devenit lege!

EditorialCorneliu Vișoianu: Voluntarul și Club România după 10 ani | Bogdan Gavrilă, Spiritul Voluntarului care dă, fară să aștepte răsplată ci doar construiește ”Zero-risk” societyClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe