Matei Bogdan
Publicat în 12 februarie 2020, 20:38 / 41 elite & idei

Alex Coita revine în forță după anunțul legat de Petre Roman şi Mircea Coşea

Alex Coita revine în forță după anunțul legat de Petre Roman şi Mircea Coşea
+ Observator • + Politic

Alex Coita a revenit cu noi precizări importante după ce s-a aflat că Petre Roman şi Mircea Coşea se vor alătura Platformei Social Liberale.

„Am anunțat de la început și am vorbit cât se poate de serios! Platforma Social Liberală este un proiect politic al împăcării între români. Obiectivul nostru este acela de a canaliza energiile acestui popor spre un obiectiv comun, primul Proiect de țară al ultimilor 15 ani! Vrem să terminăm cu aceeași ciorbă reîncălzită a circului politic, a dezbinării, a mizelor meschine și a bârfelor de colțul străzii.

Asta am promis, asta facem!

Ne mândrim că proiectul PSL a reușit ca, prin însăși compoziția sa, să devină vitrina obiectivului pe care îl avem pentru România. Avem cea mai diversă structură de membri si simpatizanți: studenti, tineri antreprenori, pensionari, bugetari, corporatiști, sunt astăzi ÎMPREUNĂ în PSL și contribuie cu toții la proiectul de țară ROMÂNIA 10 ÎN 10.

Proiectul PSL este un proiect deschis, este un proiect serios făcut cu zâmbetul pe buze, un proiect care ne învață să lucrăm împreună, să acceptăm diferențele dintre noi, să fim toleranți unii față de ceilalți, să învățăm unii de la ceilalți și să învățăm din greșeli.

Ce ne unește în proiectul PSL?

Dorința de a transforma România într-un lider regional, de a aduce România între cele mai puternice 10 economii din Uniunea Europeană, de a ne redescoperi valorile naționale și de a promova un patriotism modern, european”, a scris, vineri, Alex Coita pe contul său de Facebook.

„Mâine (n.r. sâmbătă), la Brașov, ni se alătură doi oameni marcanți ai ultimilor 30 de ani, în calitate de Ambasadori ai Proiectului. Sunt oameni care au înțeles sensul și relevanța ideii noastre comune, care au venit alături de noi pentru a ne sprijini cu expertiza lor și pentru a ne oferi din experiența lor în provocările care vor urma. Și suntem conștienți că vor fi multe!”, a precizat acesta.

Salut decizia domnului prim-ministru Petre Roman și a profesorului Mircea Coșea de a îmbogăți Proiectul România 10 în 10. Este încă un exemplu al motivului existenței PSL, de a fi un proiect al împăcării, inclusiv între generații. În perioada următoare vom continua să atragem mari personalități alături de Proiectul România 10 în 10. Dragii mei, astăzi avem un Proiect comun! Ne vedem cu toții la Poiana Brașov!”, a conchis Alex Coita. 

www.dcnews.ro

Ultima ora:

ObservatorRobert Lupițu: “3+1” concluzii după Conferința de Securitate de la München – SUA, NATO și est-europenii au format reduta Occidentului. Uniunea Europeană, între apetit pentru putere și actor geopolitic în șlapi

PoliticCristina Buzașu, unul dintre primii trei români din DIASPORA, în guvernul Orban

EconomieMihai Daraban: China, posibil avantajată. Cum influenţează coronavirusul economia.

ExternAlexandru Lăzescu: De ce vrea Macron o Europă suverană în parteneriat cu Rusia

EvenimenteRobert Lupițu: “3+1” concluzii după Conferința de Securitate de la München – SUA, NATO și est-europenii au format reduta Occidentului. Uniunea Europeană, între apetit pentru putere și actor geopolitic în șlapi

CulturaIon M.Ioniţă: Dezbatere „Historia“ – 75 de ani după Yalta. Cine conduce lumea?

SocialCristian Bușoi, președintele Comisiei pentru industrie, cercetare și energie din Parlamentul European: Trebuie să avem deschiderea să folosim inteligența artificială, fără abatere de la etică, pentru a-i ajuta mai mult pe toți copiii bolnavi de cancer

MoldovaEugen Tomac: Singura șansă pentru Republica Moldova este unirea cu RomâniaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe