Matei Bogdan
Publicat în 11 septembrie 2019, 16:53 / 147 elite & idei

Alexandru Cristian: Natură şi suflet

Alexandru Cristian: Natură şi suflet

de Alexandru Cristian

Am aflat cu voia lui Dumnezeu de un loc binecuvântat pe pământul nostru, Slatina Nera, în Banat. Aici binecuvântarea Domnului s-a pogorât către noi. Natura pe care El ne-a dăruit-o ne slujeşte cu dragoste. Plantele minunate mângâiate de grija lui Dumnezeu într-un loc pur şi plin de prospeţime produc minuni. Aici oamenii devin îngeri şi se sfinţesc lucrând pentru sănătatea şi puterea semenilor din jurul lor.

Produsele de la Laboratorul Sfinţii Doctori fără de Arginţi al Mănăstirii Nera fac minuni, nu exagerez deloc când afirm acest lucru. Plantele încropite cu suflet alină dureri fizice şi sufleteşti. Sensibilităţile oamenilor sunt alinate de plante atent alese şi binecuvântate de natura pe care Domnul ne-a dăruit-o.

Săpunurile au o textură unică şi un parfum ce te plimbă prin cele mai înalte culmi. Prospeţimea feţei şi a mâinilor după folosirea acestor săpunuri pare ireală, tenul pare alb, imaculat şi luminos. Mâinile sunt netede, catifelate şi plesnesc de sănătate. Săpunurile Nera sunt o desfătare a simţurilor, o desfătare cuviincioasă care permite omului o prospeţime şi o curăţenie care este proprie omului curat sufleteşte.

Uleiurile au un parfum delicat şi un gust suav care ne încarcă de energie. Ceaiurile  fac minuni în adevăratul sens al cuvântului. O cană de ceai Nera îţi ameliorează simptomele de care suferi. Ceaiurile tratează o serie de suferinţe, de la cele ale fertiliţăţii femeii, un dar al Domnului este naşterea unor prunci sănătoşi,  la detoxifierea întregului organism

Loţiunea de ten şi de păr îţi vitalizează celulele moarte sau adormite de stilul nesănătos de viaţă pe care îl ducem. Acţiunea intensă asigură o revigorare a scalpului şi o împrospătarea a tenului obosit de agitaţia vieţii.

Manufacturare cu suflet, produsele Nera sunt binecuvântări venite în viaţa noastră de zi cu zi. Mila lui Dumnezeu s-a pogorât asupra noastră şi ne-a oferit paleative care ne îndulcesc această viaţă de zbucium şi luptă. Ceaiurile ne alină, tincturile ne fac mai puternici, mai limpezi, capsulele ne fortifică organismului, săpunurile ne înfrumuseţează şi ne aduc sănătate, mierea ne încântă iar gemul ne înlocuieşte pofta de zahăr cu ceva mai apropiat de natură.

Prezenţa produselor Nera în viaţa mea a fost o binecuvântare adusă de Dumnezeu, mă simt mai energic, mai pregătit să lupt cu toate neajunsurile vieţii. Ceaiul pe care îl beau zilnic mă calmează, săpunul îmi oferă o stare de pace, tinctura mă pregătesc pentru eforturi îndelungate, într-un cuvânt toate mă fac mai puternic în lupta cu încercările lumii de astăzi.

Bunurile lui Dumnezeu oferite ca daruri servesc ca legătură a iubirii între persoane; prin aceasta, ele nu devin paravane despărţitoare între ele, spune Părintele Dumitru Stăniloae în dogmatica sa.

Să folosim darurile oferite de El şi să ne apropiem de produsele Nera care ne vor readuce legătura noastră cu tot ce a creat Dumnezeu.

Ultima ora:

ObservatorLudovic Orban: România are o şansă uriaşă. Avem oportunităţi pe care mulţi nici măcar nu le-au identificat

PoliticLudovic Orban: România are o şansă uriaşă. Avem oportunităţi pe care mulţi nici măcar nu le-au identificat

EconomieRăzvan Nicolescu: Mizele regionale ale jocurilor din energie (Op-ed)

ExternDan Mihalache: Nu uitați să aplicați în următoarea perioadă pentru a vă proteja dreptul curent de a locui, munci și studia în Marea Britanie

SocialGeorge Butunoiu: Realitatea la zi – Minte-mă frumos! Mituri și ipocrizie în lumea corporatistă – George Butunoiu

EvenimenteMarian Murguleț: Videoconferința „Digitalizarea României și Tehnologia 5G” / „Cartea electronică de identitate va face ireversibilă transformarea digitală a României”

CulturaCristina Popescu: Romfilatelia introduce în circulație joi, 2 iulie 2020, emisiunea de mărci poștale Animale tip leopard

EditorialMirela Iovu: Efectele disruptive ale COVID-19. Digitalizarea, noul model de afaceri in contextul pandemieiClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe