OraNoua.ro
Publicat în 26 noiembrie 2014, 09:07 / 184 elite & idei

Alexandru Giboi a fost ales marți membru al board-ului BSANNA

Alexandru Giboi a fost ales marți membru al board-ului BSANNA

Directorul general al Agenției Naționale de Presă AGERPRES, Alexandru Giboi, a fost ales marți membru al board-ului BSANNA – Asociația Agențiilor Naționale de Presă din zona Mării Negre.

Alegerile s-au desfășurat în cadrul celei de-a șaptea Adunări Generale a BSANNA, care a avut loc la Erevan, în Armenia.

Alexandru Giboi a fost propus ca membru al board-ului BSANNA de către directorul general al agenției de presă bulgare BTA, Maxim Minchev.

„Alexandru ne va ajuta foarte mult prin ideile și munca sa. Este nevoie de un suflu nou în BSANNA”, a afirmat Maxim Minchev.

Directorul general al AGERPRES îl înlocuiește în board-ul BSANNA pe Mikhail Gusman, directorul general adjunct al agenției ruse de presă ITAR-TASS.

”În această perioadă marcată de instabilitate politică și economică în zona Mării Negre, este nevoie ca organizațiile noastre — ABNA-SE și BSANNA — să își asume un rol activ în protejarea jurnaliștilor și a jurnalismului. Este de datoria mea, ca secretar general al ABNA-SE și membru al board-ului BSANNA, să muncesc alături de colegii mei în folosul agențiilor membre, având drept scop final păstrarea independenței jurnalismului”, a declarat directorul general al AGERPRES, Alexandru Giboi.

Asociația Agențiilor Naționale de Presă din zona Mării Negre — BSANNA a fost înființată în anul 2006.

Pe 14 noiembrie, directorul general al Agenției Naționale de Presă AGERPRES, Alexandru Giboi, a fost ales în funcția de secretar general al Asociației Agențiilor de Presă din Balcani și Sud-Estul Europei (ABNA-SE), în cadrul Adunării Generale a asociației care a avut loc la Durres, în Albania.

Ultima ora:

ObservatorCosmin Ghiţă: Nu excludem în acest moment o emisiune de obligaţiuni sau alte instrumente în conexiune pentru retehnologizare

PoliticDragoș Preda: #DezvoltamPrahova #DezvoltamPrahovaInteligenta

EconomieCosmin Ghiţă: Nu excludem în acest moment o emisiune de obligaţiuni sau alte instrumente în conexiune pentru retehnologizare

ExternBarbu Mateescu: ”Anti-contemporaneitatea face un pas înapoi”

SocialCsibi Magor: Am avut cu toții un an greu. Dar putea să fie mult mai greu

EvenimenteDan Mihalache: “Understanding the Romanian Diaspora – Diaspora mobilisation during COVID-19”

CulturaCristina Popescu: Cele mai recente aprecieri internaționale ale mărcilor poștale românești, materializate în două premii Nexofil

EditorialAndrei Stoian, Alexandru Georgescu și Radu Magdin la emisiunea Sfere de InteresClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe