Matei Bogdan
Publicat în 5 februarie 2020, 19:41 / 306 elite & idei

Alexandru Petrescu: De la fost ministru la CEO global

Alexandru Petrescu: De la fost ministru la CEO global

Alexandru Petrescu a preluat funcția de CEO la nivel global a diviziei de securitate cibernetică a celui mai mare grup de consultanţă și audit în domeniul gaming-ului, BMM.

„Ca expert tehnic şi politic de renume mondial în domeniul securității cibernetice, Alex este un mare plus pentru echipa noastră de management. Experiența sa include o multitudine de funcții prestigioase în Guvernul României, mandate de ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale, ministru al Mediului de afaceri, Comerț și Antreprenoriat, ministru al Economiei și director în companii strategice de stat. Cu peste 15 ani de experiență la nivel executiv în sectoarele public și privat, el oferă o multitudine de cunoștințe și know-how tehnic, care va ajuta BMM să rămână în fruntea soluțiilor cibernetice de ultimă oră. Suntem încântați să-i urăm bun venit lui Alex în echipa noastră pe măsură ce continuăm să dezvoltăm ofertele noastre de securitate cibernetică”, a declarat președintele BMM Gene Chayevsky.

BMM cu sediul la Las Vegas, Nevada are un portofoliu de clienți în peste 100 de ţări, acoperind o arie largă de sectoare.

„Marca globală de încredere a BMM și capacitățile unice în furnizarea de soluții de securitate cibernetică pentru industria jocurilor de noroc și alte sectoare vulnerabile oferă o platformă interesantă pentru creșterea rapidă continuă a BMM. Sunt onorat să mă alătur BMM pentru a conduce acest efort captivant și aștept cu nerăbdare să colaborez cu colegii mei pentru a oferi un serviciu excepțional în această zonă extrem de importantă clienților BMM din întreaga lume”, a transmis fostul ministru Alexandru Petrescu.

www.qmagazine.ro

Ultima ora:

ObservatorIulian Fota: Urmatoarea rupere de Occident va fi, mai intai, pe vector tehnologic?

PoliticNicușor Dan: Opţiunea mea pentru alegerile de duminică este Partidul Naţional Liberal

EconomieMirela Iovu: Impactul disruptiv al tehnologiei asupra industriei bancare in era post-Covid!

ExternThierry De Montbrial, senior Adviser Club România, a fait de L’IFRI de 2ème Think Tank le plus influent du monde

SocialOvidiu Nahoi: Și dacă, totuși, trăim în cea mai bună perioadă din istoria României?

EvenimenteMireille Rădoi: Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” a oferit Înaltei Curți de Casație și Justiție una din cele 8 copii autentificate ale fundamentului legislației moderne – Magna Carta

CulturaCristina Popescu: Emisiunea de mărci poștale „Urși”

EditorialVasile Pușcaș: Un proiect jurnalistic pentru UnireClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe