Bogdan Daradan
Publicat în 17 ianuarie 2013, 15:33 / 454 elite & idei

Aliona Munteanu din Republica Moldova a cucerit Canada

Aliona Munteanu din Republica Moldova a cucerit Canada

Basarabeanca Aliona Munteanu, în vârstă de 28 de ani, originară din satul Zaim, raionul Căușeni, a cucerit din nou Canada. De data aceasta, tânăra a obținut premiul pentru cea mai bună actriță la „Trebas Film Festival” în Canada pentru rolul său din filmul „Obsesion”, în regia lui Călin Darabut, potrivit www.moldova.org.

„Sunt foarte fericită! Am câştigat premiul “cea mai bună actriţă la Festivalul de Film Trebas! Doamne ajută la cât mai multe roluri şi la cât mai mari ! Mulţumesc mult tuturor celor care mă susţin în toate!”, a scris cu emoţie Aliona pe reţeaua de socializare Facebook după ce a primit premiul.

Menţionăm că Aliona Munteanu a fost nominalizată în 2009 la Festivalul de Film GOPO din România. Aceasta s-a evidenţiat în show-ul de peste Prut “Dansez pentru tine”, remarcându-se şi în filmul românesc “Schimb valutar”. La moment, actriţa este stabilită în Canada. Urmăriţi aici un interviu realizat cu ea de către Moldova.ORG.

Ultima ora:

ObservatorVino și descoperă arta viitorului la Biblioteca Centrală Universitară Carol I

PoliticAndrei Caramitru: Războiul din Ucraina si problemele pe care le avem acum vin de fapt dintr-o ideologie veche

EconomieRadu Hanga: OMRO IFN îşi continuă finanţarea prin bursă şi listează obligaţiuni în valoare de 10 milioane de lei

ExternSebastian Burduja: Vă propun să marcăm ziua Europei cu un exercițiu de sinceritate

SocialManuela Catrina: Cum stati cu parolele?

EvenimenteVino și descoperă arta viitorului la Biblioteca Centrală Universitară Carol I

CulturaCristina Popescu: Faună protejată din Marea Neagră

EditorialRadu Puchiu: 𝗠𝗶𝗻𝗶𝘀𝘁𝗿𝘂𝗹 𝗽𝗲𝗿𝗳𝗲𝗰𝘁Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe