Bogdan Daradan
Publicat în 17 ianuarie 2013, 15:33 / 252 elite & idei

Aliona Munteanu din Republica Moldova a cucerit Canada

Aliona Munteanu din Republica Moldova a cucerit Canada

Basarabeanca Aliona Munteanu, în vârstă de 28 de ani, originară din satul Zaim, raionul Căușeni, a cucerit din nou Canada. De data aceasta, tânăra a obținut premiul pentru cea mai bună actriță la „Trebas Film Festival” în Canada pentru rolul său din filmul „Obsesion”, în regia lui Călin Darabut, potrivit www.moldova.org.

„Sunt foarte fericită! Am câştigat premiul “cea mai bună actriţă la Festivalul de Film Trebas! Doamne ajută la cât mai multe roluri şi la cât mai mari ! Mulţumesc mult tuturor celor care mă susţin în toate!”, a scris cu emoţie Aliona pe reţeaua de socializare Facebook după ce a primit premiul.

Menţionăm că Aliona Munteanu a fost nominalizată în 2009 la Festivalul de Film GOPO din România. Aceasta s-a evidenţiat în show-ul de peste Prut “Dansez pentru tine”, remarcându-se şi în filmul românesc “Schimb valutar”. La moment, actriţa este stabilită în Canada. Urmăriţi aici un interviu realizat cu ea de către Moldova.ORG.

Ultima ora:

ObservatorIulian Fota: Urmatoarea rupere de Occident va fi, mai intai, pe vector tehnologic?

PoliticNicușor Dan: Opţiunea mea pentru alegerile de duminică este Partidul Naţional Liberal

EconomieMirela Iovu: Impactul disruptiv al tehnologiei asupra industriei bancare in era post-Covid!

ExternThierry De Montbrial, senior Adviser Club România, a fait de L’IFRI de 2ème Think Tank le plus influent du monde

SocialOvidiu Nahoi: Și dacă, totuși, trăim în cea mai bună perioadă din istoria României?

EvenimenteMireille Rădoi: Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” a oferit Înaltei Curți de Casație și Justiție una din cele 8 copii autentificate ale fundamentului legislației moderne – Magna Carta

CulturaCristina Popescu: Emisiunea de mărci poștale „Urși”

EditorialVasile Pușcaș: Un proiect jurnalistic pentru UnireClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe