Adriana
Publicat în 8 octombrie 2012, 17:26 / 290 elite & idei

Andreea Nastase: Campania „Transparenta e aur curat”, premiata cu trofeul GLOBAL SABRE

Andreea Nastase: Campania „Transparenta e aur curat”, premiata cu trofeul GLOBAL SABRE

Proiectul „Transparency is Gold”, realizat de Agentia The Practice pentru Rosia Montana Gold Corporation a castigat  trofeul Global SABRE, in cadrul uneia dintre cele mai importante competitii de PR la nivel mondial, SABRE Awards.

De asemenea, campania a fost premiata cu aur la Romanian PR Award, nominalizata la European Exceleence Awards si premiata cu aur la EMEA SABRE Awards.

Campania a vizat informarea blogosferei romanesti cu privire la proiectul minier intreprins de Rosia Montana Gold Corporation.

„Campania Transparenta este aur curat si-a propus sa invite la un dialog deschis liderii de opinie din mediul online si sa raspunda la orice nelamurire referitoare la proiectul minier de la Rosia Montana. Prin aceasta atitudine deschisa si proactiva, multe „mituri” au fost clarificate, corectate, campania contribuind astfel la o mai buna informare a opiniei publice. Pentru ca am comunicat deschis si transparent, suntem rasplatiti de doua ori: atat de catre public, prin sustinerea aratata proiectului minier, cat si de catre colegii de breasla, prin distinctia acordata campaniei, in cadrul uneia dintre cele mai importante competitii de PR la nivel mondial, SABRE Awards. Increderea publicului si a specialistilor ne onoreaza”, a declarat Andreea Nastase (Vice-President Corporate Communications, Rosia Montana Gold Corporation).

 

 

 

 

P

Ultima ora:

ObservatorMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieRadu Craciun: Suntem in ochiul furtunii

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteAlina Achim-Inayeh, moderator at Expert Forum conference – Eastern Europe and the Republic of China (Taiwan)

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe