Adriana
Publicat în 8 octombrie 2012, 17:26 / 249 elite & idei

Andreea Nastase: Campania „Transparenta e aur curat”, premiata cu trofeul GLOBAL SABRE

Andreea Nastase: Campania „Transparenta e aur curat”, premiata cu trofeul GLOBAL SABRE

Proiectul „Transparency is Gold”, realizat de Agentia The Practice pentru Rosia Montana Gold Corporation a castigat  trofeul Global SABRE, in cadrul uneia dintre cele mai importante competitii de PR la nivel mondial, SABRE Awards.

De asemenea, campania a fost premiata cu aur la Romanian PR Award, nominalizata la European Exceleence Awards si premiata cu aur la EMEA SABRE Awards.

Campania a vizat informarea blogosferei romanesti cu privire la proiectul minier intreprins de Rosia Montana Gold Corporation.

„Campania Transparenta este aur curat si-a propus sa invite la un dialog deschis liderii de opinie din mediul online si sa raspunda la orice nelamurire referitoare la proiectul minier de la Rosia Montana. Prin aceasta atitudine deschisa si proactiva, multe „mituri” au fost clarificate, corectate, campania contribuind astfel la o mai buna informare a opiniei publice. Pentru ca am comunicat deschis si transparent, suntem rasplatiti de doua ori: atat de catre public, prin sustinerea aratata proiectului minier, cat si de catre colegii de breasla, prin distinctia acordata campaniei, in cadrul uneia dintre cele mai importante competitii de PR la nivel mondial, SABRE Awards. Increderea publicului si a specialistilor ne onoreaza”, a declarat Andreea Nastase (Vice-President Corporate Communications, Rosia Montana Gold Corporation).

 

 

 

 

P

Ultima ora:

ObservatorCsibi Magor: „The enemy of good enough is great”

PoliticAdrian Hatos: Investițiile masive și susținerea economiei private trebuie combinate cu reforme care să eficientizeze și să profesionalizeze aparatul de stat

EconomieGruia Stoica a cumpărat terenul pe care se află fabrica sa de vagoane din Debrecen, Ungaria, în urma unei investiţii de 6,5 milioane de euro

ExternRadu Magdin: Options and possible solutions from an Eastern European perspective

SocialCsibi Magor: „The enemy of good enough is great”

EvenimenteSilviu Nate: „Jordan – A Stable and Peaceful Country in a Turbulent Region. A Review of Jordan’s Policy in the Last Decades and Some Future Perspectives”

CulturaIonuţ Vulpescu: Al cui ziceaţi că e Brâncuşi?

EditorialPetre Guran: „În Hristos v-ați și îmbrăcat”Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe