Adriana
Publicat în 22 ianuarie 2013, 15:32 / 190 elite & idei

Andreea Paul despre PDL: Nu prea cred în ifose mesianice; burta pe carte!

Andreea Paul despre PDL: Nu prea cred în ifose mesianice; burta pe carte!

„PDL trebuie să-şi asume trecutul, cu tot cu greşelile aspru criticate de către români. Partidul are nevoie de o strategie mult mai bună de comunicare. Nu cred nici în ifose mesianice, nici în noroc ca substitut pentru muncă”. Declaraţiile au fost făcute la RFI de vicepreşedintele PDL, deputatul Andreea Paul.
Parlamentarul democrat-liberal declară că PDL are „datoria morală uriaşă” de a comunica mai bine: „Calendarul (pentru Congres-n.r.) este deja anunţat, ne vom ţine de el. Avem obligaţia morală uriaşă faţă de români, pentru a ne regla relaţiile, pentru a le transparentiza şi corecta printr-o mai bună comunicare, iar în interiorul partidului, eu nu prea cred în ifose mesianice, care spun că vor creşte scorul partidului de pe o zi pe alta şi nu cred în noroc ca substitut pentru muncă. Aşadar, burta pe carte, burta pe profesie! Obligatoriu, eforturi pentru a reconstrui organizaţiile interne, pentru că multe dintre ele s-au dovedit nefuncţionale în plină campanie electorală, iar apoi o strategie mult-mult mai bună pentru comunicarea Partidului Democrat Liberal cu românii”.

Andreea Paul îl contrazice pe MRU

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, scria recent pe Facebook că „este incredibil ce se întâmplă astăzi cu dreapta noastră politică. În loc să se preocupe de critica acerbă a guvernării, îşi exhibă slăbiciunile şi nu pierde nici o ocazie de a arăta românilor cât de nepregătită este pentru a face opoziţie reală”.

Andreea Paul nu este de acord cu afirmaţiile fostului premier. „Nu pot să fiu de acord, pentru că am citit la timpul potrivit tratatul despre lucrul bine făcut. Eu ca deputat în Comisia de Buget-Finanţe îmi fac treaba. Mai mult decât atât, am prezentat o stare economică a naţiunii, ca alternativă mult mai obiectivă, îndrăznesc să spun, la ceea ce a prezentat premierul Ponta”, spune vicepreşedintele PDL.

„Nu pot să fiu de acord cu o astfel de catalogare, cu atât mai mult cu cât el însuşi se include în ea. Ce ne costă şi ce ne ţine să facem o opoziţie constructivă? Nu cred că e nevoie să abdicăm de la verticalitate profesională, nu cred că-i nevoie să abdicăm de la adevăr şi nu cred că-i nevoie să abdicăm de la trecutul nostru de guvernare, cu bunele şi cu relele aferente, trebuie să ne asumăm acele greşeli aspru criticate de către români, unele pe drept cuvânt, unele se dovedesc a fi pură demagogie”, conchide Andreea Paul.
Articol publicat pe www.andreeapaul.ro

Ultima ora:

ObservatorIulian Fota: Urmatoarea rupere de Occident va fi, mai intai, pe vector tehnologic?

PoliticNicușor Dan: Opţiunea mea pentru alegerile de duminică este Partidul Naţional Liberal

EconomieMirela Iovu: Impactul disruptiv al tehnologiei asupra industriei bancare in era post-Covid!

ExternThierry De Montbrial, senior Adviser Club România, a fait de L’IFRI de 2ème Think Tank le plus influent du monde

SocialOvidiu Nahoi: Și dacă, totuși, trăim în cea mai bună perioadă din istoria României?

EvenimenteMireille Rădoi: Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” a oferit Înaltei Curți de Casație și Justiție una din cele 8 copii autentificate ale fundamentului legislației moderne – Magna Carta

CulturaCristina Popescu: Emisiunea de mărci poștale „Urși”

EditorialVasile Pușcaș: Un proiect jurnalistic pentru UnireClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe