OraNoua.ro
Publicat în 15 ianuarie 2015, 15:10 / 486 elite & idei

Andreea Paul: Vacanța parlamentară trebuie diminuată la o singură lună

Andreea Paul: Vacanța parlamentară trebuie diminuată la o singură lună

Deputatul Andreea Paul susține că vacanța parlamentară trebuie diminuată la o singură lună și că parlamentarii trebuie să fie model pentru muncă și responsabilitate.

„Vacanța parlamentară de trei luni trebuie diminuată la o singură lună. Parlamentarii români trebuie să fie model pentru muncă și responsabilitate. Dacă dorim respect pentru această instituție, e nevoie mai întâi de respectul manifestat ferm față de cetățeni. Nu o vom obține prin vacanțe interminabile sau prin amânarea constantă a rezolvării problemelor românilor sau ale clasei politice”, a afirmat prim-vicepreședinte PNL Andreea Paul, conform unui comunicat remis joi AGERPRES.

În opinia sa, trei priorități urgente cer acum dezbatere și legiferare — adoptarea unui sistem mixt pentru alegerea Parlamentului și reducerea importantă a numărului de parlamentari, alegerea primarilor și a președinților de consilii județene în două tururi de scrutin și introducerea unor modalități moderne de vot pentru exercitarea acestui drept de către românii din diaspora.

Ultima ora:

ObservatorRadu Craciun: Uitati de criza. Alta va fi marea provocare.

PoliticSebastian Burduja: Pentru România, relaţia cu Emiratele Arabe Unite este una strategică

EconomieRadu Craciun: Uitati de criza. Alta va fi marea provocare.

ExternLuca Niculescu: Un gest simbolic, un gest frumos

SocialManuela Catrina: La multi ani Oltenia si oltenilor!

EvenimenteNicoleta Munteanu: Împreună pentru reducerea abandonului școlar!

CulturaIonuț Vulpescu: Avangarda – invitată, Ileana Iliescu (sezonul 2, episodul 21)

EditorialAlexandru Grumaz: Lecțiile istorice ale relației dintre SUA și ChinaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe