Matei Bogdan
Publicat în 27 mai 2020, 13:45 / 56 elite & idei

Andrei Caramitru: Balamuc in România pe timpuri de pandemie

Andrei Caramitru: Balamuc in România pe timpuri de pandemie

Balamuc in România pe timpuri de pandemie:
– in PSD, unii baroni vor sa îl dea jos pe Ciolacu. Grindeanu speră sa devină șef. Problema e – câștiga tabăra anti-Dragnea (e mai bine) sau cea pro-Dragnea (e foarte rău)?
– in PNL, pe surse (Adevărul), Rares Bogdan vrea sa devină sef și prim ministru și sa îl dea jos pe Orban. Habar nu am cine ar fi mai bine să câștige. Știu însă că haos prelungit in partidul de guvernământ nu e de bine.
– in USRPLUS, sondajele variază de la 10% la 20%. Fuziunea tot nu s-a întâmplat. Popularitatea lui Barna e undeva atât de jos față de scorul potențial că a devenit o problemă mare in perspectivă electorală – însă nu știu dacă au altă optiune reală acum. Cioloș e la Bruxelles și va fi acolo pe termen lung – nu își poate lăsa postul e evident. Minunat.

Pe scurt – toți sefii partidelor sunt vulnerabili. Asta nu e bine deloc, pentru că înseamnă că totul va fi paralizat o bună perioadă de timp. Fix in mijlocul unei crize cumplite. Grozav. Politică de Dâmbovița. Balamuc, ca de obicei.

Ultima ora:

ObservatorLudovic Orban: România are o şansă uriaşă. Avem oportunităţi pe care mulţi nici măcar nu le-au identificat

PoliticLudovic Orban: România are o şansă uriaşă. Avem oportunităţi pe care mulţi nici măcar nu le-au identificat

EconomieRăzvan Nicolescu: Mizele regionale ale jocurilor din energie (Op-ed)

ExternDan Mihalache: Nu uitați să aplicați în următoarea perioadă pentru a vă proteja dreptul curent de a locui, munci și studia în Marea Britanie

SocialGeorge Butunoiu: Realitatea la zi – Minte-mă frumos! Mituri și ipocrizie în lumea corporatistă – George Butunoiu

EvenimenteMarian Murguleț: Videoconferința „Digitalizarea României și Tehnologia 5G” / „Cartea electronică de identitate va face ireversibilă transformarea digitală a României”

CulturaCristina Popescu: Romfilatelia introduce în circulație joi, 2 iulie 2020, emisiunea de mărci poștale Animale tip leopard

EditorialMirela Iovu: Efectele disruptive ale COVID-19. Digitalizarea, noul model de afaceri in contextul pandemieiClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe