Adriana
Publicat în 13 februarie 2013, 11:01 / 96 elite & idei

Aneta Bogdan, despre cum arată România în presa străină

Aneta Bogdan, despre cum arată România în presa străină
+ Observator

Aneta Bogdan, cel mai cunoscut şi priceput specialist în marketing şi branding, o prezenţă rară în studiourile de televiziune, a răspuns invitaţiei lui Adrian Ursu, duminică seară, în cadrul emisiunii „Secvenţial”.

Aceasta a vorbit despre România, faţa de la pagina întâi. Pe vremea când nu era internet, România, surprinzător, a prins, nu doar odată, prima pagină a presei străine.

Spre exemplu, România a fost de cinci ori copertă pentru prestigioasa revistă Time. Prima dată prin regele Mihai- regele copil.
Întrebată de ce în vremea comunismului România apărea pe prima pagină cu subiecte pozitive, în vreme ce acum suntem văzuţi atât de rău, Aneta Bogdan a răspuns: „Vremurile s-au schimbat. E foarte greu să mai prinzi o pagină întâi dacă nu te ocupi de pagina întâi. (…) Ve

http://capturehislove.com/ Capture His Heart

i fi pe prima pagină doar prin catastrofe şi prin lucrurile cele mai neplăcute de pe faţa Pământului”.
Aneta Bogdan a vorbit despre modul în care alte ţări îşi promovează imaginea.

În opinia acesteia, comunismul a distrus meritocraţia şi ceea ce avem acum nu are nicio legătură cu sistemul în care se aleg persoanele ce merită promovate.

„Dacă eşti bun ai un loc în faţă, dacă eşti mai puţin bun nu ai loc. (…)De câte ori călătoresc în Singapore, spre exemplu, sunt surprinsă de felul în care orice şofer de taxi face promovarea ţării lui. Atât de impresionant vorbesc despre Singapore încât chiar cred că toţi fac parte dintr-un program naţional în care sunt învăţaţi ce să spună”, a afirmat Aneta Bogdan, duminică, la Antena 3.

Articol integral, publicat pe www.antena3.ro

zp8497586rq

Ultima ora:

ObservatorHorea Mihai Bădău: Inteligența Artificială – Ce se va întâmpla

PoliticLudovic Orban: La nivelul primăriilor este nevoie de o reechilibrare a bugetelor locale

EconomieSilviu Cerna: Pericolele populismului macroeconomic

ExternClara Volintiru: Taking stock of ‘election season’ in the Eastern Partnership countries

SocialCiprian Negură: Micro-sesiune marca Skills Of The Future

EvenimenteIon M.Ioniţă, Iulian Fota: Dezbatere Historia Live – Rusia şi Turcia în Nagorno-Karabah, consecinţele războiului

CulturaCristina Popescu: Nuduri în pictura românească

EditorialHorea Mihai Bădău: Inteligența Artificială – Ce se va întâmplaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe