OraNoua.ro
Publicat în 28 ianuarie 2014, 20:47 / 207 elite & idei

Aneta Bogdan: Un nou actionar-investitor la Brandient

Aneta Bogdan: Un nou actionar-investitor la Brandient

Fondul de investitii Pontus Euxinus Venture, controlat de omul de afaceri francez de origine romana Alexandre Almajeanu (foto), a intrat in actionariatul firmei de strategie si design Brandient, cu o participare de 11%.

In aceeasi tranzactie, Tatiana Malacopol si-a vandut partile sociale in Brandient, pe care le achizitionase in 2004. Tranzactiile au fost consiliate de casa de avocatura Biris Goran.

Alexandre Almajeanu a fost co-fondator, in Franta, al afacerii online VoyagerMoinsCher.com, vanduta in 2007 catre PriceMinister, iar incepand din 2006 investeste in Romania, in special in sectorul online si in servicii creative.

„Le multumim Taniei si lui Dinu Malacopol, care ne-au fost alaturi ca business angels din 2004. Ne-am straduit in fiecare an sa asiguram un bun return on investment, dar si dupa acest exit prietenia cu ei ramane, cum se spune, priceless”, a declarat Aneta Bogdan, managing partner Brandient.

Ea a mentionat ca parteneriatul cu Alexandre Almajeanu va permite noi investitii in extinderea Brandient si in dezvoltarea proiectelor de brand innovation si a proiectelor internationale ale agentiei.

Partenerii fondatori Aneta Bogdan, Cristian ‘Kit’ Paul si Mihai Bogdan detin in continuare 78% din Brandient.

Brandient este compania de strategie de brand si design, cu birouri in Bucuresti si Singapore. Compania este liderul pietei de branding din Romania, cu afaceri de peste 2,7 milioane de lei in 2012.

Ultima ora:

ObservatorHorea Mihai Bădău: Inteligența Artificială – Ce se va întâmpla

PoliticLudovic Orban: La nivelul primăriilor este nevoie de o reechilibrare a bugetelor locale

EconomieSilviu Cerna: Pericolele populismului macroeconomic

ExternClara Volintiru: Taking stock of ‘election season’ in the Eastern Partnership countries

SocialCiprian Negură: Micro-sesiune marca Skills Of The Future

EvenimenteIon M.Ioniţă, Iulian Fota: Dezbatere Historia Live – Rusia şi Turcia în Nagorno-Karabah, consecinţele războiului

CulturaCristina Popescu: Nuduri în pictura românească

EditorialHorea Mihai Bădău: Inteligența Artificială – Ce se va întâmplaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe