OraNoua.ro
Publicat în 2 ianuarie 2012, 15:09 / 1626 elite & idei

Biografii: George Butunoiu a fost printre primii români care au înființat o firmă de recrutare executivă

Biografii: George Butunoiu a fost printre primii români care au înființat o firmă de recrutare executivă

George Butunoiu a fost printre primii români care au înființat o firmă de recrutare executivă în 1992. Este licențiat în Fizică la Universitatea București, are un Master în administrarea afacerilor la Academia de Științe Economice și își pregătește doctoratul în management și științe sociale la Universitățile Corsica și Rennes II.

În 1996 s-a alăturat ca Managing Partner la Ward Howell Euroselect România și, din 2003, a devenit Managing Partner la Alexander Hughes România. În 2006 a înființat George Butunoiu ltd. De-a lungul timpului, a înființat o serie de alte companii – dintre care una a devenit lider de piață în software-ul de business – și a lucrat exclusiv în recrutare executivă și consultanță în resurse umane.

Autor a unor texte de business, fondator și membru activ în diferite organizații de afaceri, George Butunoiu este unul dintre jucătorii importanți pe scena consultanței românești.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe