Matei Bogdan
Publicat în 18 noiembrie 2020, 15:10 / 28 elite & idei

Bogdan Chirițoiu, Președintele Consiliului Concurenței, participă la videoconferința organizată cu ocazia lansării Raportului Consiliului Concurentei „Evoluția concurenței în sectoare cheie – 2020”

Bogdan Chirițoiu, Președintele Consiliului Concurenței, participă la videoconferința organizată cu ocazia lansării Raportului Consiliului Concurentei „Evoluția concurenței în sectoare cheie – 2020”

Consiliul Concurentei Româniavă invită videoconferința organizată cu ocazia lansării Raportului „Evoluția concurenței în sectoare cheie – 2020”, care va avea loc pe 19 noiembrie 2020, începând cu ora 10:00.

Anul 2020 este marcat, din punct de vedere economic și social, de extinderea la nivel global a virusului SARS-CoV-2, care a generat un șoc de o magnitudine deosebită, atât în rândul economiilor dezvoltate, cât și în cazul celor emergente sau în dezvoltare.

La nivelul României, criza medicală și măsurile luate pentru limitarea răspândirii virusului și-au lăsat amprenta asupra multor sectoare de activitate.

În acest context, în cadrul conferinței vom discuta despre tendinţele evoluției economiei românești și măsurile ce ar trebui impuse în România pentru adaptarea la noile condiții de piață.

Evenimentul, organizat în parteneriat cu PRIAevents, se va desfășura prin intermediul aplicației Microsoft Teams și va fi transmis în direct pe rețelele de socializare ale Consiliului Concurentei și ale PRIAevents.

Îl puteți urmări LIVE în ziua evenimentului doar accesând acest link: https://bit.ly/2I95Grt.

Indiferent de domeniul în care activați, dacă sunteți antreprenori sau manageri ai companiilor multinaționale, dacă reprezentați asociații sau patronate, vă așteptăm sa ne urmăriți online deoarece atingem subiecte cheie pentru toate sectoarele economice: bancar, aviație, asigurări, retail, sănătate și farmaceutice, energie, turism, telecom, auto, mediu, juridic, agricultură, construcții și real estate, IT, industrie, concurența pentru membrii asociațiilor patronale și profesionale.

Veți avea ocazia să interacționați cu cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca și voi, de a afla cum pot vă ajuta consultanții juridici, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați.

Mai multe detalii despre agenda şi modalități de înscriere pentru participare gratuită puteți găsi pe www.priaevents.ro

Ultima ora:

ObservatorCosmin Ghiţă: Nu excludem în acest moment o emisiune de obligaţiuni sau alte instrumente în conexiune pentru retehnologizare

PoliticDragoș Preda: #DezvoltamPrahova #DezvoltamPrahovaInteligenta

EconomieCosmin Ghiţă: Nu excludem în acest moment o emisiune de obligaţiuni sau alte instrumente în conexiune pentru retehnologizare

ExternBarbu Mateescu: ”Anti-contemporaneitatea face un pas înapoi”

SocialCsibi Magor: Am avut cu toții un an greu. Dar putea să fie mult mai greu

EvenimenteDan Mihalache: “Understanding the Romanian Diaspora – Diaspora mobilisation during COVID-19”

CulturaCristina Popescu: Cele mai recente aprecieri internaționale ale mărcilor poștale românești, materializate în două premii Nexofil

EditorialAndrei Stoian, Alexandru Georgescu și Radu Magdin la emisiunea Sfere de InteresClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe