OraNoua.ro
Publicat în 21 martie 2012, 16:04 / 289 elite & idei

Bogdan Naumovici va participa la Forumul Management 360

Bogdan Naumovici va participa la Forumul Management 360

Forumul Management 360 va analiza, anul acesta, strategiile de eficienta si eficacitate corporatista. Evenimentul se va desfasura pe 29 martie, la Hotel Howard Johnson, Sala Platinum Grand Ballroom din Bucuresti.

Management 360 este dedicat managerilor, antreprenorilor, expertilor in resurse umane, consultantilor in afaceri, trainerilor si specialistilor care vor sa-si dezvolte propria valoare profesionala, pe cea a companiei si angajatilor pe care ii reprezinta.

Forumul este organizat in trei sesiuni si va prezenta tendintele in management ca urmare a evenimentelor globale si locale, influenta webului social in leadership precum si cele mai noi metode de delegare si talent management.

Ultima parte a evenimentului va arata cum se poate diagnostica etapa de evolutie in care se afla orice sistem – fie ca e vorba de un individ, de o echipa (de conducere sau din „front-line”), de o organizatie sau chiar de o intreaga societate.

Printre speakerii evenimentului se regasesc: Bogdan Naumovici, Creative Director 23 Communication Ideas, Robert Popescu, CEO A&D Pharma, George Georgakopoulos, Director Executiv Senior Bancpost, Cristian Ionescu, Country Cluster Manager Coface, Camelia Sucu, Owner Class Living.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe