OraNoua.ro
Publicat în 21 martie 2012, 16:04 / 244 elite & idei

Bogdan Naumovici va participa la Forumul Management 360

Bogdan Naumovici va participa la Forumul Management 360

Forumul Management 360 va analiza, anul acesta, strategiile de eficienta si eficacitate corporatista. Evenimentul se va desfasura pe 29 martie, la Hotel Howard Johnson, Sala Platinum Grand Ballroom din Bucuresti.

Management 360 este dedicat managerilor, antreprenorilor, expertilor in resurse umane, consultantilor in afaceri, trainerilor si specialistilor care vor sa-si dezvolte propria valoare profesionala, pe cea a companiei si angajatilor pe care ii reprezinta.

Forumul este organizat in trei sesiuni si va prezenta tendintele in management ca urmare a evenimentelor globale si locale, influenta webului social in leadership precum si cele mai noi metode de delegare si talent management.

Ultima parte a evenimentului va arata cum se poate diagnostica etapa de evolutie in care se afla orice sistem – fie ca e vorba de un individ, de o echipa (de conducere sau din „front-line”), de o organizatie sau chiar de o intreaga societate.

Printre speakerii evenimentului se regasesc: Bogdan Naumovici, Creative Director 23 Communication Ideas, Robert Popescu, CEO A&D Pharma, George Georgakopoulos, Director Executiv Senior Bancpost, Cristian Ionescu, Country Cluster Manager Coface, Camelia Sucu, Owner Class Living.

Ultima ora:

ObservatorCsibi Magor: „The enemy of good enough is great”

PoliticAdrian Hatos: Investițiile masive și susținerea economiei private trebuie combinate cu reforme care să eficientizeze și să profesionalizeze aparatul de stat

EconomieGruia Stoica a cumpărat terenul pe care se află fabrica sa de vagoane din Debrecen, Ungaria, în urma unei investiţii de 6,5 milioane de euro

ExternRadu Magdin: Options and possible solutions from an Eastern European perspective

SocialCsibi Magor: „The enemy of good enough is great”

EvenimenteSilviu Nate: „Jordan – A Stable and Peaceful Country in a Turbulent Region. A Review of Jordan’s Policy in the Last Decades and Some Future Perspectives”

CulturaIonuţ Vulpescu: Al cui ziceaţi că e Brâncuşi?

EditorialPetre Guran: „În Hristos v-ați și îmbrăcat”Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe