OraNoua.ro
Publicat în 12 martie 2014, 09:15 / 195 elite & idei

Petre Munteanu: Call for Applications – Stagii FP România în domeniile Marketing şi Comunicare

Petre Munteanu: Call for Applications – Stagii FP România în domeniile Marketing şi Comunicare
Master FP România,

Revista Foreign Policy România iniţiază un prim ciclu de stagii în domeniile Marketing şi Comunicare. Durata stagiului: 15 Martie – 15 August (program part-time, flexibil). Perioada de trimitere a cererilor de acceptare: 10 – 17 martie 2014. Valabil şi pentru studenţi care nu se află în Bucureşti.

Urmăriţi şi grupul facebook Master FP România.
FP România dă stagiarilor posibilitatea să participe la realizarea strategiilor de marketing şi comunicare pentru ediţia românească a revistei internaţionale – şi ocazia de a intra în detaliile practice ale teoriilor studiate.
Internshipul FP România presupune: 

participarea la aplicarea strategiilor de marketing şi comunicare ale revistei (contribuţii la mai buna relaţionare cu cititorii şi partenerii etc.),  activităţi de research (documentarea unor campanii internaţionale etc.),  contribuţii la activităţi de suport (crearea de baze de date, comunicare etc.).

Internshipul FP se adresează studenţilor din ciclurile de licenţă şi masterat în domenii ca: marketing, publicitate, relaţii publice, social media. 
Aplicaţiile sunt aşteptate în perioada 10 – 17 martie 2014, la adresa master.fpgf@ymail.com.  
Aplicaţiile trebuie să conţină:

CV (format la alegere),  scrisoare de intenţie (din care să reiasă relevanţa unui stagiu FP pentru traseul de carieră – şi aşteptările personale de la un asemenea stagiu) şi  răspunsuri succinte, dar elocvente, la întrebările:

Ce pot face marketingul / relaţiile publice / social media pentru o publicaţie tipărită?

Cum percepeţi brandul FP România? Cui consideraţi că se adresează?

Cum putem strânge relaţia dintre revistă şi, de exemplu, publicul universitar?

Numărul de locuri posibile: 1-3 pentru aplicanţii din Bucureşti (care vor lucra şi în redacţia FP) şi 1-3 locuri pentru cei din alte centre universitare, din România sau din străinătate (cu care se va menţine legătura online).
Din păcate, stagiul nu este plătit 🙁 Cei mai performanţi stagiari vor fi, însă, premiaţi cu participarea la diferite cursuri, evenimente sau proiecte ale FP România şi ale partenerilor săi.
Toţi participanţii la internshipul FP pot primi adeverinţe de practică – cei mai performanţi pot primi şi recomandări adecvate.
La finalul unei stagiu complet, fiecare stagiar ar trebui să aibă o perspectivă îmbunătăţită asupra dinamicii pieţei internaţionale a publicaţiilor tipărite – şi să-şi fi clarificat o temă de aprofundat în următoarea perioadă.
Mulţumim pentru interes – şi succes!
Petre Munteanu – FP România

Ultima ora:

ObservatorIulian Fota: Urmatoarea rupere de Occident va fi, mai intai, pe vector tehnologic?

PoliticNicușor Dan: Opţiunea mea pentru alegerile de duminică este Partidul Naţional Liberal

EconomieMirela Iovu: Impactul disruptiv al tehnologiei asupra industriei bancare in era post-Covid!

ExternThierry De Montbrial, senior Adviser Club România, a fait de L’IFRI de 2ème Think Tank le plus influent du monde

SocialOvidiu Nahoi: Și dacă, totuși, trăim în cea mai bună perioadă din istoria României?

EvenimenteMireille Rădoi: Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” a oferit Înaltei Curți de Casație și Justiție una din cele 8 copii autentificate ale fundamentului legislației moderne – Magna Carta

CulturaCristina Popescu: Emisiunea de mărci poștale „Urși”

EditorialVasile Pușcaș: Un proiect jurnalistic pentru UnireClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe