Adriana
Publicat în 11 iulie 2018, 06:33 / 60 elite & idei

Cătălin Ivan, despre legile votate pe repede-nainte: Sunt făcute doar în INTERESUL PERSONAL al lui Liviu Dragnea

Cătălin Ivan, despre legile votate pe repede-nainte: Sunt făcute doar în INTERESUL PERSONAL al lui Liviu Dragnea
+ Observator

Europarlamentarul Cătălin Ivan continuă să facă acuzaţii dure la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea.
Ivan susţine că actualul Cod administrativ, aflat în dezbatere parlamentară, reprezintă o încercare a lui Dragnea de a-şi fideliza administraţia locală.

„De fiecare dată când se pun mai multe teme importante, vitale pentru ţară, se îngrămădesc în aceeaşi perioadă de timp, este clar că ceva nu este în regulă. Acest Cod ascunde foarte multe, pe de o parte ascunde o încercare a lui Liviu Dragnea de a-şi fideliza administraţia locală, pentru că ştie din experienţa lui de preşedinte de consiliu judeţean că dacă ai primari, dacă controlezi administraţia ai şi voturi, pe de altă parte sunt şi multe concesii făcute UDMR, din nou, ca să îşi asigure acel suport de care are nevoie, ca să îşi asigure majoritatea (…). În Harghita şi Covasna, pe acest nou cod, nu va mai exista niciun cetăţean român de etnie română în administraţia publică. Sigur că asta va conveni foarte mult UDMR, dar nu ştiu cât de corect ar fi ca nicio funcţie publică din Harghita şi Covasna să nu mai fie ocupată de români”, a spus vineri europarlamentarul, la Târgu Mureş, potrivit Agerpres.

Cătălin Ivan mai spune că noul Cod administrativ este unul făcut „pe fugă” şi care „nu va ajuta deloc România, ca şi toate celelalte legi care sunt în dezbatere”.
„Nu sunt legi coerente, sunt doar făcute în scop electoral şi doar în interesul personal al lui Liviu Dragnea„, a punctat europarlamentarul.

https://b1.ro/stiri/politica/catalin-ivan-codul-administrativ-dragnea-231266.html

Ultima ora:

ObservatorIulian Fota: România poate fi expusă unor ameninţări

PoliticVictor Ponta: Relatia Romania – SUA/ cateva impresii si concluzii in urma intalnirilor politice pe care le-am avut la Washington!

EconomieIulian Fota: România poate fi expusă unor ameninţări

ExternAlexandru Lăzescu: Extremele confiscă spațiul public american

EvenimenteCorina Crețu invită România să se înscrie cu proiecte de calitate la Gala RegioStars Awards 2019

CulturaRadu Preda: Un model inepuizabil

SocialOctavian Badescu: Tranzactionarea imobiliara si capcana sumei rotunde – o misiune imposibila?

MoldovaArmand Goșu: Victoria lui Andrei Năstase reînvie speranța unei schimbări în Republica MoldovaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe