Adriana
Publicat în 11 iulie 2018, 06:33 / 37 elite & idei

Cătălin Ivan, despre legile votate pe repede-nainte: Sunt făcute doar în INTERESUL PERSONAL al lui Liviu Dragnea

Cătălin Ivan, despre legile votate pe repede-nainte: Sunt făcute doar în INTERESUL PERSONAL al lui Liviu Dragnea
+ Observator

Europarlamentarul Cătălin Ivan continuă să facă acuzaţii dure la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea.
Ivan susţine că actualul Cod administrativ, aflat în dezbatere parlamentară, reprezintă o încercare a lui Dragnea de a-şi fideliza administraţia locală.

„De fiecare dată când se pun mai multe teme importante, vitale pentru ţară, se îngrămădesc în aceeaşi perioadă de timp, este clar că ceva nu este în regulă. Acest Cod ascunde foarte multe, pe de o parte ascunde o încercare a lui Liviu Dragnea de a-şi fideliza administraţia locală, pentru că ştie din experienţa lui de preşedinte de consiliu judeţean că dacă ai primari, dacă controlezi administraţia ai şi voturi, pe de altă parte sunt şi multe concesii făcute UDMR, din nou, ca să îşi asigure acel suport de care are nevoie, ca să îşi asigure majoritatea (…). În Harghita şi Covasna, pe acest nou cod, nu va mai exista niciun cetăţean român de etnie română în administraţia publică. Sigur că asta va conveni foarte mult UDMR, dar nu ştiu cât de corect ar fi ca nicio funcţie publică din Harghita şi Covasna să nu mai fie ocupată de români”, a spus vineri europarlamentarul, la Târgu Mureş, potrivit Agerpres.

Cătălin Ivan mai spune că noul Cod administrativ este unul făcut „pe fugă” şi care „nu va ajuta deloc România, ca şi toate celelalte legi care sunt în dezbatere”.
„Nu sunt legi coerente, sunt doar făcute în scop electoral şi doar în interesul personal al lui Liviu Dragnea„, a punctat europarlamentarul.

https://b1.ro/stiri/politica/catalin-ivan-codul-administrativ-dragnea-231266.html

Ultima ora:

ObservatorKlaus Iohannis, discurs la summit-ul Inițiativa celor Trei Mări

PoliticDaniel Constantin (Pro România): Nu vrem neapărat la guvernare, vrem să contribuim ca acest guvern să-și înceteze mandatul

EconomieSilviu Cerna – Rolul economic al statului: O veche problemă rămasă deschisă

ExternOvidiu Nahoi: Populiștii se pregătesc și ei pentru viitoarea Uniune Europeană

EvenimenteMircea Geoană: La mila sorţii şi la pomana împrejurărilor externe?

CulturaScriitorul Mircea Cărtărescu, la aniversare

SocialRaed Arafat: 41% din maşinile de pompieri pentru intervenţii la incendii au o vechime mai mare de 30 de ani

MoldovaArmand Goșu: Victoria lui Andrei Năstase reînvie speranța unei schimbări în Republica MoldovaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe