Adriana
Publicat în 8 martie 2017, 17:50 / 103 elite & idei

Catalin Predoiu, apel către liberali: Să renunţăm la lupta fratricidă!

Catalin Predoiu, apel către liberali: Să renunţăm la lupta fratricidă!
+ Observator

În cadrul Consiliului Naţional de Coordonare al PNL, Cătălin Predoiu a făcut apel la unitate şi solidaritate între membrii, deoarece toţi membrii sunt egali şi a militat pentru renunţarea luptei fratricide, deoarece aceste aspecte macină treptat partidul.

Cătălin Predoiu a fost primul candidat care s-a înscris pentru şefia PNL încă de la 11 decembrie 2016, prin intremediul unui mesaj postat pe contul său de Facebook: „Am luat decizia sa candidez la viitoarea Conventie Nationala a PNL din 2017 pentru functia de Presedinte ales. Doresc un PNL unit, dar un PNL viu, nu unul inert, cum e acum, naucit de rezultatul alegerilor. Ii chem pe colegi la unitate, dar si la reintoarcerea PNL la politicile care l-au consacrat. Candidez pentru ca PNL trebuie sa se reintoarca la problemele poporului, sa militeze pentru antreprenori si capitalism national. Candidez pentru ca inteleg cat de important este sa avem o opozitie reala la PSD in Parlament.”
https://www.antena3.ro/politica/catalin-predoiu-apel-catre-liberali-sa-renuntam-la-lupta-fratricida-402296.html

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera a participat la ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor din România

PoliticNicuşor Dan: Nu se pune problema ca stimulentele pentru nou-născuţi sau voucherele materna să nu mai fie plătite

EconomieCosmin Ghita: Societatea Nationala Nuclearelectrica launches the 2021-2023 Scolarship program “The Young Nuclearist”

ExternManuela Catrina: Despre #suveranitate tehnologica si #semiconductori. Cum poate #Romania contribui la acest efort european

SocialMarian Staș: Reportaj la singura școală rurală care va funcționa după programul lui Iohannis „România Educată”

EvenimenteVictor Vevera a participat la ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor din România

CulturaDoina Banciu: Tradiție și continuitate în valorificarea patrimoniului imaterial, ediția I

EditorialAlina Bârgăoanu: 11 septembrie și noul InternetClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe