OraNoua.ro
Publicat în 12 aprilie 2017, 14:32 / 250 elite & idei

Cătălin Predoiu: Când tot PNL-ul va fi în picioare împotriva PSD-ului, atunci vom avea încrederea oamenilor înapoi

Cătălin Predoiu: Când tot PNL-ul va fi în picioare împotriva PSD-ului, atunci vom avea încrederea oamenilor înapoi

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a afirmat, marți seară, la Ploiești, că oamenii vor să îi vadă pe liberali în luptă cu PSD-ul, iar atunci când întreg partidul va sta împotriva social-democraților, cetățenii vor avea încredere în PNL.

„Oamenii vor să ne vadă în competiție și în luptă cu PSD-ul. (…) Trebuie să ridicăm partidul în toate organizațiile împotriva PSD-ului. Când tot PNL-ul va fi în picioare peste tot, așa cum e aici, împotriva PSD-ului, atunci vom avea încrederea oamenilor înapoi, pentru că ei, deocamdată, ne simt ezitanți și în anumite locuri ne simt chiar oarecum în complicitate, ceea ce nu e adevărat. Ar trebui să și probăm acest lucru”, a spus Predoiu în discursul susținut la Comitetul de Coordonare Județean al PNL Prahova.

El a precizat că una dintre problemele liberalilor este legată de încredere, subliniind că este nevoie ca aceștia să se întoarcă la politici de dreapta „clare”.

”Aici în Prahova, colegii pe care-i aveți în față au înțeles că fie prosperă politic și câștigă împreună politic și iată-i fruntași în PNL, fie se duc pe tobogan cu mâinile înfipte unul în gâtul altuia, așa cum se întâmplă, din păcate, în alte organizații. (…) De ce și de ce …, putem vorbi până mâine, dar în general toate cauzele se cunosc. Problema e că unele dintre ele persistă și pentru viitor și amenință ca PNL să treacă în continuare prin crize pentru că încă nu sunt înlăturate aceste cauze și prima pe care eu o văd este lipsa de încredere. Noi nu mai avem încredere în noi, dacă noi nu avem încredere că putem fi din nou partidul câștigător, n-or să aibă încredere nici cei de pe stradă. Dacă noi nu mai avem încredere că suntem gata să recunoaștem valoarea și să o promovăm și nu să-i dăm un picior undeva și să o băgăm sub masă, atunci nu vom ajunge nicăieri. Cheia este să promovăm valori în PNL. (…) Trebuie să ne întoarcem la politici de dreapta clare”, a mai spus Cătălin Predoiu.

Ultima ora:

ObservatorMarco Badea: #DigiContext, on air

PoliticLa mulți ani președintelui Emil Constantinescu!

EconomieBogdan Neacșu: Procesul de transformare şi modernizare a băncii avansează, cu focus pe digitalizare, pe simplificare şi pe o cultură organizaţională care pune clientul pe primul loc

ExternBogdan Aurescu: România speră să obțină sprijin financiar american pentru infrastructura care ar facilita transportul trupelor pe flancul estic al NATO

SocialCsibi Magor: Despre partea intunecata a ego-ului

EvenimenteCorina Popescu, Cosmin Ghiță: Dezbatem online ”Provocările iernii 2021 – 2022 pentru sistemul energetic național”

CulturaRăzvan-Ioan Dincă, numit în fruntea Societății Române de Radio şi Televiziune

EditorialPetrișor Peiu: Monstrul cu două capete care zâmbește guvernanților, dar îi îngrozește pe româniClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe