OraNoua.ro
Publicat în 12 aprilie 2017, 14:32 / 219 elite & idei

Cătălin Predoiu: Când tot PNL-ul va fi în picioare împotriva PSD-ului, atunci vom avea încrederea oamenilor înapoi

Cătălin Predoiu: Când tot PNL-ul va fi în picioare împotriva PSD-ului, atunci vom avea încrederea oamenilor înapoi

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a afirmat, marți seară, la Ploiești, că oamenii vor să îi vadă pe liberali în luptă cu PSD-ul, iar atunci când întreg partidul va sta împotriva social-democraților, cetățenii vor avea încredere în PNL.

„Oamenii vor să ne vadă în competiție și în luptă cu PSD-ul. (…) Trebuie să ridicăm partidul în toate organizațiile împotriva PSD-ului. Când tot PNL-ul va fi în picioare peste tot, așa cum e aici, împotriva PSD-ului, atunci vom avea încrederea oamenilor înapoi, pentru că ei, deocamdată, ne simt ezitanți și în anumite locuri ne simt chiar oarecum în complicitate, ceea ce nu e adevărat. Ar trebui să și probăm acest lucru”, a spus Predoiu în discursul susținut la Comitetul de Coordonare Județean al PNL Prahova.

El a precizat că una dintre problemele liberalilor este legată de încredere, subliniind că este nevoie ca aceștia să se întoarcă la politici de dreapta „clare”.

”Aici în Prahova, colegii pe care-i aveți în față au înțeles că fie prosperă politic și câștigă împreună politic și iată-i fruntași în PNL, fie se duc pe tobogan cu mâinile înfipte unul în gâtul altuia, așa cum se întâmplă, din păcate, în alte organizații. (…) De ce și de ce …, putem vorbi până mâine, dar în general toate cauzele se cunosc. Problema e că unele dintre ele persistă și pentru viitor și amenință ca PNL să treacă în continuare prin crize pentru că încă nu sunt înlăturate aceste cauze și prima pe care eu o văd este lipsa de încredere. Noi nu mai avem încredere în noi, dacă noi nu avem încredere că putem fi din nou partidul câștigător, n-or să aibă încredere nici cei de pe stradă. Dacă noi nu mai avem încredere că suntem gata să recunoaștem valoarea și să o promovăm și nu să-i dăm un picior undeva și să o băgăm sub masă, atunci nu vom ajunge nicăieri. Cheia este să promovăm valori în PNL. (…) Trebuie să ne întoarcem la politici de dreapta clare”, a mai spus Cătălin Predoiu.

Ultima ora:

ObservatorAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

PoliticSebastian Burduja propune o întâlnire cu părţile implicate în problema gunoiului şi constituirea unui grup de lucru

EconomieBogdan Chiriţoiu: 2020 a fost clar un an diferit; pe ansamblu economia noastră a mers surprinzător de bine

ExternMarco Badea: Moștenirea politică a lui Netanyahu nu va fi o națiune mai sigură, ci o societate israeliană profund fracturată, care trăiește în spatele zidurilor

SocialManuela Catrina: Ne luptam cu birocratia, iar unii cred ca hartia e mai safe

EvenimenteAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

CulturaIonuț Vulpescu: Proiectul pe care l-am inițiat, prin care mi-am propus să rezolv una dintre problemele dificile cu care se confruntă în special muzeele, a devenit lege!

EditorialCorneliu Vișoianu: Voluntarul și Club România după 10 ani | Bogdan Gavrilă, Spiritul Voluntarului care dă, fară să aștepte răsplată ci doar construiește ”Zero-risk” societyClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe