OraNoua.ro
Publicat în 4 ianuarie 2017, 16:56 / 230 elite & idei

Corina Crețu către tineri: Aveți încredere în proiectul european

Corina Crețu către tineri: Aveți încredere în proiectul european

Cetățenii români merită drepturi egale în UE și mai multe șanse la o viață mai bună, consideră comisarul european Corina Crețu, care a transmis un mesaj la împlinirea a 10 ani de la aderarea țării noastre la Uniunea Europeană.

”Se împlinesc zece ani de când România este membră a UE, zece ani de creștere și dezvoltare, de eforturi, de sacrificii, dar și de realizări. În special în ultimii ani România a devenit un pol de stabilitate în regiune și un motor de creștere economică. După acești zece ani în care integrarea europeană a devenit un succes al tuturor românilor, al oamenilor obișnuiți, dar și al statului român, urmează noi pași pe drumul nostru european care trebuie continuat și aprofundat. Suntem o țară demnă și în plină afirmare și cu un potențial de dezvoltare extraordinar și putem realiza mult mai multe în anii care vin. Cetățenii români merită drepturi egale în UE și mai multe șanse la o viață mai bună”, afirmă comisarul european, în mesajul postat pe pagina de Facebook a Reprezentanței Comisiei Europene în România.

În opinia ei, drumul spre Europa, spre mai multă integrare, este cel care va ajuta și mai mult România și pe cetățenii ei.

”Europa în care credem înseamnă lupta împotriva sărăciei, mai multă solidaritate și dreptate socială, înseamnă un viitor demn pentru toți românii. Sunt mândră să reprezint România în Comisia Europeană și sunt optimistă cu privire la viitorul european al țării noastre. Un gând special pentru tinerii care vor să se implice și să reușească în țara lor — aveți încredere în proiectul european, fiți parte a lui și în următorii zece ani va arăta așa cum vă doriți”, a transmis Corina Crețu.

Ultima ora:

ObservatorMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieRadu Craciun: Suntem in ochiul furtunii

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteAlina Achim-Inayeh, moderator at Expert Forum conference – Eastern Europe and the Republic of China (Taiwan)

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe