Matei Bogdan
Publicat în 23 septembrie 2020, 10:59 / 46 elite & idei

Corina Crețu susține candidații Pro România la alegerile locale

Corina Crețu susține candidații Pro România la alegerile locale

Corina Crețu a revenit la Satu Mare, de această dată pentru a susține candidații Pro România la alegerile locale, Octavian Petric, pentru președinția Consiliului Județean și Cristina Haiduc, la primăria Satu Mare. Crețu a vizitat și localitățile din județ, acolo unde Pro România are candidați.

Crețu a vorbit despre efoturile făcute la nivel european pentru a promova proiectele de mare infrastructură, cele de apă și canal, pentru localitățile din țară. Corina Crețu a vorbit și despre faptul că autoritățile ar fi putut implementa mari proiecte europene, prin finanțare europeană prin colaborare transfrontalieră cu Ungaria.

Fostul comisar european a vorbit și despre performanțele Pro România, chiar dacă formațiunea politică este una relativ tânără. Este convinsă că partidul se va consolida și mai mult după alegerile din acest an, locale și parlamentare.

“Pro România este un partid tânăr, dar care a reușit în timp scurt să facă performanță. Eu cred că prin echipele pe care le avem, vom reuși mai mult la alegerile locale și parlamentare. Este foarte important, ca în ciuda perioadei pe care o traversăm, oamenii să se mobilizeze și să voteze. Eu cred că Pro România a reușit să câștige încrederea oamenilor. Facem politică pentru a contribui la bunăstarea oamenilor”, a conchis Crețu.

Corina Crețu a precizat că Octavian Petric se bucură de susținerea Pro România pentru că are suficientă experiență, atât în mediul privat, cât și ca parlamentar, își cunoaște județul și poate contribui la dezvoltarea acestuia.

Cristina Haiduc, propunerea Pro România la Primăria Satu Mare, face parte din noua generație de politicieni și vine cu proiecte pentru a moderniza orașul reședință de județ.

În această dimineață, Corina Crețu și de echipa Pro România au fost la o întâlnire cu cetățenii din Tășnad, pentru a susține candidatul la alegerile locale. Tot o întâlnire cu susținătorii și votanți urmează să aibă loc în acestă după-masă și la Medieș.

Ultima ora:

ObservatorMarian Murguleț: SMART-Edu – apel la acțiune pentru a pregăti copiii de astăzi pentru meseriile care nu s-au inventat încă

PoliticRadu Carp: Alegeri în pandemie – exemplul Lituaniei

EconomieIonuţ Stanimir: 10 companii au fost selectate pentru a treia grupă a programului de start-up-uri a Acceleratorului BCR-InnovX

ExternAlexandru Grumaz: Ce urmează pentru Erdogan după estul Mediteranei şi Caucaz?

SocialMarian Murguleț: SMART-Edu – apel la acțiune pentru a pregăti copiii de astăzi pentru meseriile care nu s-au inventat încă

EvenimenteGratian Mihailescu, despre proiectul @ROeVOLUTION

CulturaCristina Popescu: „Tratatele de Pace de la Paris, 1919–1920”

EditorialAlexandru Lăzescu: Propaganda „verde”, de la scenarii idilice la impactul cu lumeaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe