OraNoua.ro
Publicat în 21 decembrie 2016, 17:06 / 280 elite & idei

Corina Crețu: Tragedia de la Berlin arată cât de mult greșim când uităm valori ca solidaritatea, toleranța

Corina Crețu: Tragedia de la Berlin arată cât de mult greșim când uităm valori ca solidaritatea, toleranța

Tragedia de la Berlin arată cât de mult greșim când uităm valori ca solidaritatea, respectul, toleranța, afirmă comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu.

„Gândurile mele se îndreaptă către cei care și-au pierdut viața, cei care sunt răniți, familiile acestora. Tragedia de la Berlin ne arată încă o dată ce vremuri grele trăim și cât de mult greșim atunci când uitam valori ca solidaritatea, respectul, toleranța… Dumnezeu să-i odihnească pe toți cei care au murit în aceasta seară, la fel ca la Nisa în vară, doar pentru că iubeau viața și au vrut să se bucure de ceea ce ea ne oferă!”, a scris comisarul european într-o postare pe Facebook.

Luni seara un camion a intrat într-un târg de Crăciun din centrul Berlinului, făcând cel puțin 9 morți și 50 de răniți, transmite agenția DPA, care citează responsabili ai poliției și pompierilor.

Ultima ora:

ObservatorTeodor Baconschi: Dacă ești un om cu adevărat liber, nu-ți ia nimeni nimic

PoliticKlaus Iohannis a decorat cadre medicale, profesori și reprezentați ai societății civile cu prilejul Zilei Naționale a României: O recunoaștere a meritelor oamenilor care aduc cinste țării noastre

EconomieRadu Craciun: Vor fi pietele emergente la originea urmatoarei crize?

ExternSebastian Cochinescu: It was great to visit the Capital Factory Center for Defense Innovation last week in Austin, Texas.

SocialCsibi Magor: Cine hrănește toxicitatea din organizații?

EvenimenteAndreea Paul, la TEDx Baia Mare

CulturaRăzvan-Ioan Dincă, numit în fruntea Societății Române de Radio şi Televiziune

EditorialSilviu Nate: Noua coaliție, dilemele și liniaritatea politicii externe a GermanieiClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe