OraNoua.ro
Publicat în 31 mai 2017, 19:20 / 328 elite & idei

Corina Murafa: Ashoka România mulțumește celor care susțin inovația socială. Detalii de la evenimentul de lansare.

Corina Murafa: Ashoka România mulțumește celor care susțin inovația socială. Detalii de la evenimentul de lansare.
Dragi prieteni,
 
Joi, 18 mai, s-a lansat Ashoka România – cea mai mare organizație globală de sprijinire a antreprenorilor sociali și a inovației sociale.
 
Mulțumim acelora dintre voi care ați reușit să participați la evenimentul de lansare, dar și acelora care, deși nu ne-ați putut onora cu prezența, acționați în permanență ca susținători ai schimbării sociale în România.
 
Pentru cei prezenți, vă rugăm mult ajutați-ne să devenim mai buni, completând acest chestionar de feedback. Durează 5 minute.
 
Vă transmitem pe această cale câteva materiale prezentate cu ocazia evenimentului de lansare. Găsiți aici Harta Inovatorilor Sociali din România și a Susținătorilor lor, care reunește peste 900 de nume relevante din țara noastră. Aici găsiți concluziile cercetării sociologice care a stat la baza hărții. Pe pagina noastră de Facebook găsiți toate fotografiile de la eveniment iar anexate găsiți concluziile atelierelor de lucru paralele din timpul lansării.
 
Au fost alături de noi trei Ashoka Fellows internaționali: Ana Bella Estevez (Spania), care susține o mișcare europeană de promovare și integrare pe piața muncii a femeilor care au supraviețuit violenței domestice; Bernhard Hofer (Austria), fondatorul Talentify.me, cea mai mare platformă online și offline de învățare peer-to-peer; Laszlo Jakubinyi (Ungaria), care a dezvoltat un model inovator de reabilitare și integrare pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități.
 
În următoarele luni Ashoka România va susține un proces de adaptare locală a acestor inovații sociale cu impact sistemic prin programul Localizer. Dacă sunteți interesat de oricare din aceste soluții, dați-ne un semn.
 
Vă invităm să dați like paginii noastre de Facebook, pentru a rămâne la curent cu toate activitățile noastre în România. 
 
Cu cele mai bune gânduri,
 
Echipa Ashoka România

 

CORINA MURAFA
 
Co-Launch Director at Ashoka Romania
ASHOKA 
M: +40 (0)732 130 466| S: corinamurafa| E: cmurafa@ashoka.org

Ultima ora:

ObservatorMireille Rădoi: Micul Paris la Biblioteca Centrală Universitară „CAROL I”  

PoliticKelemen Hunor: Acest guvern rămâne şi va face treabă până în 2024. UDMR nu va vota nicio moţiune de cenzură

EconomieCristian Grosu: Săptămâna care modelează Europa și România ei

ExternAntonia Colibasanu: What the EU’s Green Deal Means for Europe and Russia

SocialAdrian Hatos, la dezbaterea despre meditații organizată de Societatea Academică din România

EvenimenteMireille Rădoi: Micul Paris la Biblioteca Centrală Universitară „CAROL I”  

CulturaCristina Popescu: Pictorul Dimitrie Știubei, un pictor de …marcă

EditorialTeodor Baconschi: D-ale pandemiei. Un final cu repetițieClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe