OraNoua.ro
Publicat în 31 mai 2017, 19:20 / 352 elite & idei

Corina Murafa: Ashoka România mulțumește celor care susțin inovația socială. Detalii de la evenimentul de lansare.

Corina Murafa: Ashoka România mulțumește celor care susțin inovația socială. Detalii de la evenimentul de lansare.
Dragi prieteni,
 
Joi, 18 mai, s-a lansat Ashoka România – cea mai mare organizație globală de sprijinire a antreprenorilor sociali și a inovației sociale.
 
Mulțumim acelora dintre voi care ați reușit să participați la evenimentul de lansare, dar și acelora care, deși nu ne-ați putut onora cu prezența, acționați în permanență ca susținători ai schimbării sociale în România.
 
Pentru cei prezenți, vă rugăm mult ajutați-ne să devenim mai buni, completând acest chestionar de feedback. Durează 5 minute.
 
Vă transmitem pe această cale câteva materiale prezentate cu ocazia evenimentului de lansare. Găsiți aici Harta Inovatorilor Sociali din România și a Susținătorilor lor, care reunește peste 900 de nume relevante din țara noastră. Aici găsiți concluziile cercetării sociologice care a stat la baza hărții. Pe pagina noastră de Facebook găsiți toate fotografiile de la eveniment iar anexate găsiți concluziile atelierelor de lucru paralele din timpul lansării.
 
Au fost alături de noi trei Ashoka Fellows internaționali: Ana Bella Estevez (Spania), care susține o mișcare europeană de promovare și integrare pe piața muncii a femeilor care au supraviețuit violenței domestice; Bernhard Hofer (Austria), fondatorul Talentify.me, cea mai mare platformă online și offline de învățare peer-to-peer; Laszlo Jakubinyi (Ungaria), care a dezvoltat un model inovator de reabilitare și integrare pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități.
 
În următoarele luni Ashoka România va susține un proces de adaptare locală a acestor inovații sociale cu impact sistemic prin programul Localizer. Dacă sunteți interesat de oricare din aceste soluții, dați-ne un semn.
 
Vă invităm să dați like paginii noastre de Facebook, pentru a rămâne la curent cu toate activitățile noastre în România. 
 
Cu cele mai bune gânduri,
 
Echipa Ashoka România

 

CORINA MURAFA
 
Co-Launch Director at Ashoka Romania
ASHOKA 
M: +40 (0)732 130 466| S: corinamurafa| E: cmurafa@ashoka.org

Ultima ora:

ObservatorBogdan Aurescu va participa la a 76-a sesiune a Adunării Generale a ONU

PoliticNicuşor Dan: Nu se pune problema ca stimulentele pentru nou-născuţi sau voucherele materna să nu mai fie plătite

EconomieDaniel Dăianu: Chestiunea Energiei şi bugetul public

ExternBogdan Aurescu va participa la a 76-a sesiune a Adunării Generale a ONU

SocialGeorge Butunoiu: Asistentă de 47 de ani sau de 26?

EvenimenteVictor Vevera a participat la ședința Directorilor Generali ai Aeroporturilor din România

CulturaDoina Banciu: Tradiție și continuitate în valorificarea patrimoniului imaterial, ediția I

EditorialAlina Bârgăoanu: 11 septembrie și noul InternetClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe