Matei Bogdan
Publicat în 13 noiembrie 2019, 15:19 / 78 elite & idei

Cozmin Guşă anunţă că se înscrie din nou în PSD – „Proiectul meu e reformarea partidului”

Cozmin Guşă anunţă că se înscrie din nou în PSD – „Proiectul meu e reformarea partidului”

Cozmin Guşă, patronul Realitatea PLUS, a anunţat la propria televiziune că se va reînscrie în PSD după ce a fost exclus marţi seară din partid şi că vrea reformarea formaţiunii.,,Decizia conducerii PSD nu schimbă cu nimic determinarea mea. Proiectul meu este reformarea PSD”, a declarat Cozmin Guşă la Realitatea PLUS. Acesta a anunţat, printre altele, că se va reînscrie în PSD după ce va schimba această conducere. PSD nu se poate reforma cu Viorica Dăncilă, a precizat consultantul politic. Guşă a subliniat că nu vrea nicio funcţie în PSD.  „Am multe funcţii, patron la Realitatea, preşedintele Federaţiei Române de Judo, geopolitician. Nu vizez vreo funcţie, că devin preşedinte, nu am această preocupare”. Cozmin Guşă a fost exclus marţi seară, decizia fiind luată în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Ultima ora:

ObservatorAlexandra Dobre: Sunt onorată să contribui ca autor la cea de-a 5-a lucrare din seria Caiete Documentare, „Calitatea vieții”

PoliticIoana Petrescu: “Dacă ar fi să dau un sfat, aș încuraja cât mai multe femei să intre în politică, să intre în administrația publică, acest sacrificiu merită” (II)

EconomieValentin Lazea: Agenda ecologică a Băncii Centrale Europene – plusuri și minusuri

ExternOvidiu Nahoi: Jerusalema, de la melodie religioasă la ”imn african” și hit global

SocialMiruna Troncota: Centrul de Studii Europene SNSPA a lansat un nou episod de podcast

EvenimenteAlexandra Dobre: Sunt onorată să contribui ca autor la cea de-a 5-a lucrare din seria Caiete Documentare, „Calitatea vieții”

CulturaCristina Popescu: Port popular de nuntă

EditorialAlina Bârgăoanu: ”Mic îndrumar privind vocabularul conspiraționist”Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe