OraNoua.ro
Publicat în 24 ianuarie 2018, 20:27 / 178 elite & idei

Cristi Dănileț scrie despre răspunderea materială pentru greșeli și crede că ar trebui să li se aplice și parlamentarilor care dau legi neconstituționale.

Cristi Dănileț scrie despre răspunderea materială pentru greșeli și crede că ar trebui să li se aplice și parlamentarilor care dau legi neconstituționale.

Legea de organizare judiciară a fost votată PENTRU de 177 deputați și 80 senatori. Acum aflăm că s-au găsit VICII de neconstituționalitate, cele mai grave fiind că parlamentarii nu știu să alcătuiască și să redacteze legi, adică nu se pricep la activitatea de bază pe care sunt chemați să o facă!!
https://www.ccr.ro/noutati/COMUNICAT-DE-PRES-281
Iar săptămâna viitoare sunt sigur că se vor găsi vicii și în legea statutului magistraților și în cea a CSM!
Dacă tot vorbim de răspunderea materială pentru greșeli, ce ar fi dacă toți cei de mai sus să restituie banii primiți în luna decembrie pentru că au încălcat legea fundamentală a țării? Mai ales că anterior votului li s-a spus de către magistrați că greșesc! Mai ales că prin greșeală lor au scos în stradă atâția oameni?! Mai ales că prin acțiunea lor au atras asupra României atâtea critici externe?!
Haideți! Are cineva onoarea sa dea inapoi banii pe care i-a primit degeaba? Are cineva onoarea sa dea banii înapoi că a votat după ordinul de partid și nu conform Constituției?!

https://www.ccr.ro/noutati/COMUNICAT-DE-PRES-281

Ultima ora:

ObservatorKlaus Iohannis a semnat decretele privind desemnarea miniştrilor interimari

PoliticKlaus Iohannis a semnat decretele privind desemnarea miniştrilor interimari

EconomieDan Suciu: Concluziile senatorului Daniel Zamfir privind ROBOR-ul sunt nejustificate

ExternJoe Biden isi va anunta candidatura pentru prezidentialele din 2020

EvenimenteMarcel Foca: PatriotFest-Inovez pentru România. Prezentarea ediției 2019 la Cluj-Napoca

CulturaSorin Ioniţă: Žižek vs Peterson, sau măcelul ideologic care n-a mai fost

SocialVictor Negrescu: Cred că ar trebui să fie cât mai mulţi tineri în viitorul Parlament European

MoldovaCristian Unteanu: Republica Moldova, din nou terenul de încercare pentru marea strategie rusească de constituire a „cordonului sanitar“Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe