OraNoua.ro
Publicat în 24 ianuarie 2018, 20:27 / 118 elite & idei

Cristi Dănileț scrie despre răspunderea materială pentru greșeli și crede că ar trebui să li se aplice și parlamentarilor care dau legi neconstituționale.

Cristi Dănileț scrie despre răspunderea materială pentru greșeli și crede că ar trebui să li se aplice și parlamentarilor care dau legi neconstituționale.

Legea de organizare judiciară a fost votată PENTRU de 177 deputați și 80 senatori. Acum aflăm că s-au găsit VICII de neconstituționalitate, cele mai grave fiind că parlamentarii nu știu să alcătuiască și să redacteze legi, adică nu se pricep la activitatea de bază pe care sunt chemați să o facă!!
https://www.ccr.ro/noutati/COMUNICAT-DE-PRES-281
Iar săptămâna viitoare sunt sigur că se vor găsi vicii și în legea statutului magistraților și în cea a CSM!
Dacă tot vorbim de răspunderea materială pentru greșeli, ce ar fi dacă toți cei de mai sus să restituie banii primiți în luna decembrie pentru că au încălcat legea fundamentală a țării? Mai ales că anterior votului li s-a spus de către magistrați că greșesc! Mai ales că prin greșeală lor au scos în stradă atâția oameni?! Mai ales că prin acțiunea lor au atras asupra României atâtea critici externe?!
Haideți! Are cineva onoarea sa dea inapoi banii pe care i-a primit degeaba? Are cineva onoarea sa dea banii înapoi că a votat după ordinul de partid și nu conform Constituției?!

https://www.ccr.ro/noutati/COMUNICAT-DE-PRES-281

Ultima ora:

ObservatorRaed Arafat: Livrarea primului lot de ambulante a inceput; cate autospeciale noi va avea sistemul de urgenta

PoliticIurie Leancă: ”Sandu și Năstase încearcă să antreneze și România în luptele politice din R.Moldova”

EconomieDaniel Daianu: What drives illiberalism?

ExternAlexandru Grumaz: George H.W. Bush, Mihail Gorbaciov şi Summitul de la Malta din 1989

EvenimenteCristian Bușoi, organizator al evenimentului „UE 2019-2024: Cum putem sprijini eliminarea hepatitei virale, în conformitate cu strategia globală a OMS și SDGS ale ONU”

CulturaRadu Preda: Memoria dreptăţii

SocialRaed Arafat: Livrarea primului lot de ambulante a inceput; cate autospeciale noi va avea sistemul de urgenta

MoldovaArmand Goșu: Victoria lui Andrei Năstase reînvie speranța unei schimbări în Republica MoldovaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe