OraNoua.ro
Publicat în 24 ianuarie 2018, 20:27 / 143 elite & idei

Cristi Dănileț scrie despre răspunderea materială pentru greșeli și crede că ar trebui să li se aplice și parlamentarilor care dau legi neconstituționale.

Cristi Dănileț scrie despre răspunderea materială pentru greșeli și crede că ar trebui să li se aplice și parlamentarilor care dau legi neconstituționale.

Legea de organizare judiciară a fost votată PENTRU de 177 deputați și 80 senatori. Acum aflăm că s-au găsit VICII de neconstituționalitate, cele mai grave fiind că parlamentarii nu știu să alcătuiască și să redacteze legi, adică nu se pricep la activitatea de bază pe care sunt chemați să o facă!!
https://www.ccr.ro/noutati/COMUNICAT-DE-PRES-281
Iar săptămâna viitoare sunt sigur că se vor găsi vicii și în legea statutului magistraților și în cea a CSM!
Dacă tot vorbim de răspunderea materială pentru greșeli, ce ar fi dacă toți cei de mai sus să restituie banii primiți în luna decembrie pentru că au încălcat legea fundamentală a țării? Mai ales că anterior votului li s-a spus de către magistrați că greșesc! Mai ales că prin greșeală lor au scos în stradă atâția oameni?! Mai ales că prin acțiunea lor au atras asupra României atâtea critici externe?!
Haideți! Are cineva onoarea sa dea inapoi banii pe care i-a primit degeaba? Are cineva onoarea sa dea banii înapoi că a votat după ordinul de partid și nu conform Constituției?!

https://www.ccr.ro/noutati/COMUNICAT-DE-PRES-281

Ultima ora:

ObservatorIulian Fota: România poate fi expusă unor ameninţări

PoliticVictor Ponta: Relatia Romania – SUA/ cateva impresii si concluzii in urma intalnirilor politice pe care le-am avut la Washington!

EconomieIulian Fota: România poate fi expusă unor ameninţări

ExternAlexandru Lăzescu: Extremele confiscă spațiul public american

EvenimenteCorina Crețu invită România să se înscrie cu proiecte de calitate la Gala RegioStars Awards 2019

CulturaRadu Preda: Un model inepuizabil

SocialOctavian Badescu: Tranzactionarea imobiliara si capcana sumei rotunde – o misiune imposibila?

MoldovaArmand Goșu: Victoria lui Andrei Năstase reînvie speranța unei schimbări în Republica MoldovaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe