OraNoua.ro
Publicat în 28 decembrie 2016, 19:26 / 276 elite & idei

Cristian Bușoi: Dragnea și apropiații săi inventează o conspirație împotriva PSD

Cristian Bușoi: Dragnea și apropiații săi inventează o conspirație împotriva PSD

Prim-vicepreședintele PNL Cristian Bușoi afirmă că social-democrații și apropiați acestora inventează o conspirație împotriva lor.

„Disperați că se văd nevoiți să renunțe la o propunere nepotrivită, Liviu Dragnea și apropiații săi inventează o conspirație împotriva PSD. Primul pas l-a făcut Călin Popescu-Tăriceanu, prin așa-zisele dezvăluiri de la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis. Apoi, doamna Vasilescu inventează o conversație pe care ar fi avut-o cu mine despre desemnarea premierului. Nu am purtat niciun dialog cu doamna Vasilescu în timpul campaniei, altul decât în timpul unei dezbateri la Antena 3, în fața a sute de mii de telespectatori, și în pauză, în prezența tuturor celor din platou. Am spus public ceea ce domnul președinte Iohannis anunțase deja: că nu va numi o persoană cu condamnări penale, căreia oricum legea îi interzicea să fie membru al Guvernului”, a scris, miercuri, Bușoi pe Facebook.

El subliniază că orice altă afirmație despre spusele sale reprezintă o minciună și o dezinformare cu bună știință din partea PSD.”Social-democrații pozează acum în victimă politică. Nu are nimeni nimic cu ideea ca PSD să guverneze, dacă respectă legea. Atât și nimic mai mult”, conchide liberalul.

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, vicepreședinte PSD, susține că PNL a fost relaxat în campania electorală, întrucât știa că președintele Klaus Iohannis nu va nominaliza un premier de la PSD, indiferent de scorul electoral.

„Lăsați filmele de spionaj și toate aberațiile aruncate zilele acestea în spațiul public! Pentru mine a fost relevantă discuția cu Cristian Bușoi din campania electorală: „Uitați de nominalizarea PSD la funcția de premier, chiar dacă câștigați alegerile. Iohannis nu va nominaliza un PSD-ist, indiferent de scor!” De asta a fost PNL atât de relaxat în campanie… Acum e clar, nu?”, a scris, marți seară, Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Ultima ora:

ObservatorTeodor Baconschi: Dacă ești un om cu adevărat liber, nu-ți ia nimeni nimic

PoliticKlaus Iohannis a decorat cadre medicale, profesori și reprezentați ai societății civile cu prilejul Zilei Naționale a României: O recunoaștere a meritelor oamenilor care aduc cinste țării noastre

EconomieRadu Craciun: Vor fi pietele emergente la originea urmatoarei crize?

ExternSebastian Cochinescu: It was great to visit the Capital Factory Center for Defense Innovation last week in Austin, Texas.

SocialCsibi Magor: Cine hrănește toxicitatea din organizații?

EvenimenteAndreea Paul, la TEDx Baia Mare

CulturaRăzvan-Ioan Dincă, numit în fruntea Societății Române de Radio şi Televiziune

EditorialSilviu Nate: Noua coaliție, dilemele și liniaritatea politicii externe a GermanieiClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe