OraNoua.ro
Publicat în 14 iunie 2017, 22:05 / 275 elite & idei

Cristian Bușoi îl invită pe Orban la o dezbatere directă despre viitorul PNL

Cristian Bușoi îl invită pe Orban la o dezbatere directă despre viitorul PNL

Europarlamentarul Cristian Bușoi, candidat la funcția de președinte al PNL, a afirmat că și-ar dori o dezbatere directă despre viitorul PNL cu contracandidatul său, Ludovic Orban.

„Îl invit pe Ludovic Orban la o dezbatere directă despre viitorul Partidului Național Liberal, în această ultimă săptămână de campanie, fie într-un studio de televiziune, fie într-o Organizație PNL în care să aibă acces mass media interesată de această dezbatere ! Este nevoie de o dezbatere cu fair-play nu doar pentru a ne prezenta programele cu care candidăm la Congresul din 17 Iunie, ci si pentru a da un semnal electoratului de dreapta!”, a declarat Bușoi, într-un comunicat transmis duminică AGERPRES.

În opinia lui Bușoi, PNL trebuie să iasă din tăcere și să vorbească limpede pentru toți membrii săi și pentru români.

„E timpul să ne recăpătăm identitatea și direcția. Moțiunea mea, PNL — Partidul Viitorului, se adresează tuturor celor care cred, ca și mine, că putem reașeza Partidul Național Liberal în prima linie pe scena politică din România”, a mai precizat Cristian Bușoi.

Liberalii se reunesc sâmbătă, 17 iunie, în Congres pentru alegerea viitoarei conduceri. Pentru funcția de președinte al formațiunii candidează Ludovic Orban, Cristian Bușoi și Viorel Cataramă.

Duminică, 18 iunie, va avea loc Consiliul Național de Coordonare al PNL, care va vota Biroul Permanent Executiv al partidului de după alegerea noului președinte al liberalilor.

Ultima ora:

ObservatorOvidiu Nahoi: România, în fața unei șanse istorice. Putem face saltul spre dezvoltare?

PoliticOvidiu Nahoi: România, în fața unei șanse istorice. Putem face saltul spre dezvoltare?

EconomieDaniela Şerban: Cum va merge bursa

ExternAndreea Paul: Industria 6.0. O lecție de viziune finlandeză

SocialSorin Cîmpeanu, ales preşedinte al Agenţiei Universitare a Francofoniei

EvenimenteAntonia Colibășanu, la lansarea volumului ‘Pandemia si Economia – Ce urmează?’ de acad. D. Daianu

CulturaMireille Rădoi: Începe Festivalul Strada de C`Arte, în care se vor lansa peste 40 de volume și vor avea loc concerte, proiecții de film sau lecturi publice

EditorialRadu Craciun: Teoria absurduluiClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe