Matei Bogdan
Publicat în 18 noiembrie 2020, 18:08 / 38 elite & idei

Csibi Magor: Am avut cu toții un an greu. Dar putea să fie mult mai greu

Csibi Magor: Am avut cu toții un an greu. Dar putea să fie mult mai greu

Acum un an am aflat că m-am calificat la Campionatul European la Spartan și de atunci mă antrenez extrem de intens cu 7-8 antrenamente pe săptămână.
Cum s-au anulat mai toate competițiile de-a lungul anului, organizatorii s-au încăpățânat să țină concursul, iar eu tot încercam să ridic nivelul meu de efort ca să pot performa la potențialul meu maxim.
Cu o lună jumătate înainte de concurs Wizz a anulat zborurile directe spre Tenerife, ca fix cu o lună înainte să-mi vină și mie confirmarea că sunt infectat cu COVID.
În mod ciudat nu mă simt dezamăgit. Nu simt că am pierdut un an, nu îmi zic că m-am antrenat degeaba și nu vizualizez în cap cât de bine m-aș fi descurcat acolo.
Mi-ar fi plăcut mult să fiu la start, să simt emoțiile competiției, să trag de mine și să dau tot ce pot, dar pare că nu 2020 e anul pentru așa ceva.
Dacă nu pentru altceva, acest an a fost util să-mi arate partea plină a paharului și în loc să mă plâng și să mă uit la ce am pierdut, aleg să mă bucur că am reușit să mă antrenez pe durata unui an atât de ciudat, că am fost sănătos mai tot anul, că, deși am luat COVID, am simptome ușoare și că sunt singurul în toată familia mea cu acest virus.
Am avut cu toții un an greu. Dar putea să fie mult mai greu.
Sunt recunoscător pentru toate aceste provocări și pentru faptul că avem un pahar, care e pe jumătate plin. 🙂

Ultima ora:

ObservatorCosmin Ghiţă: Nu excludem în acest moment o emisiune de obligaţiuni sau alte instrumente în conexiune pentru retehnologizare

PoliticDragoș Preda: #DezvoltamPrahova #DezvoltamPrahovaInteligenta

EconomieCosmin Ghiţă: Nu excludem în acest moment o emisiune de obligaţiuni sau alte instrumente în conexiune pentru retehnologizare

ExternBarbu Mateescu: ”Anti-contemporaneitatea face un pas înapoi”

SocialCsibi Magor: Am avut cu toții un an greu. Dar putea să fie mult mai greu

EvenimenteDan Mihalache: “Understanding the Romanian Diaspora – Diaspora mobilisation during COVID-19”

CulturaCristina Popescu: Cele mai recente aprecieri internaționale ale mărcilor poștale românești, materializate în două premii Nexofil

EditorialAndrei Stoian, Alexandru Georgescu și Radu Magdin la emisiunea Sfere de InteresClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe