Matei Bogdan
Publicat în 24 iunie 2020, 20:03 / 176 elite & idei

Dan Barna: Continuă neabătuta tactica PSD de hărțuire cu orice mijloace a candidaților USR pentru primăriile din București

Dan Barna: Continuă neabătuta tactica PSD de hărțuire cu orice mijloace a candidaților USR pentru primăriile din București

Continuă neabătuta tactica PSD de hărțuire cu orice mijloace a candidaților USR pentru primăriile din București.

După ce au trimis huligani la conferințe de presă, după ce au folosit resurse publice pentru a încerca să ne acopere vocea, au trecut acum la hărțuieli juridice.

E cazul primarului de la sectorul 1, Dan Tudorache, care a dat-o în judecată pe colega mea, Clotilde Armand. Dl. Tudorache e tare supărat după ce Clotilde i-a pus în față o oglindă în care se văd toate neregulile de la Primăria Sector 1. O oglindă în care se vede cum cel mai bogat sector din București e, de patru ani, o pușculiță pesedistă și nimic mai mult.

Frecvența acestor atacuri ne arată un singur lucru – pesediștilor li s-a făcut frică. Vă asigur că orice strategii mizerabile vor folosi, vocea noastră se va auzi în continuare și se va auzi tot mai tare.

Nu mai e mult până Bucureștiul se va întoarce la bucureșteni.

Ultima ora:

ObservatorAlexandra Dobre: Sunt onorată să contribui ca autor la cea de-a 5-a lucrare din seria Caiete Documentare, „Calitatea vieții”

PoliticIoana Petrescu: “Dacă ar fi să dau un sfat, aș încuraja cât mai multe femei să intre în politică, să intre în administrația publică, acest sacrificiu merită” (II)

EconomieValentin Lazea: Agenda ecologică a Băncii Centrale Europene – plusuri și minusuri

ExternOvidiu Nahoi: Jerusalema, de la melodie religioasă la ”imn african” și hit global

SocialMiruna Troncota: Centrul de Studii Europene SNSPA a lansat un nou episod de podcast

EvenimenteAlexandra Dobre: Sunt onorată să contribui ca autor la cea de-a 5-a lucrare din seria Caiete Documentare, „Calitatea vieții”

CulturaCristina Popescu: Port popular de nuntă

EditorialAlina Bârgăoanu: ”Mic îndrumar privind vocabularul conspiraționist”



Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe