Matei Bogdan
Publicat în 17 februarie 2021, 12:59 / 47 elite & idei

Dan Mihalache: Intervenție la Conferința „THE 2DAY AMBASSADOR”

Dan Mihalache: Intervenție la Conferința „THE 2DAY AMBASSADOR”

Am fost onorat de invitația de a participa și în acest an în calitate de key speaker la Conferinţa „THE 2DAY AMBASSADOR”, organizată de Complexul Educational Laude-Reut, în cadrul căreia, în calitate de fost ambasador al României în Marea Britanie, am susținut o prezentare dedicată panelului “The Brexit Process and its impact on education and student exchange”.

Desfășurată sub tema “Diplomacy in the times of the Covid-19 pandemics”, conferința Laude-Reut a reunit elevi, studenți, profesori și invitați speciali din corpul diplomatic al României într-o dialog foarte interesant despre modul în care acțiunea diplomatică și, totodată, instrumentele sale s-au adaptat la provocările aduse de pandemia Covid-19 și la consecințele măsurilor adoptate la nivelul guvernelor în vederea limitării răspândirii coronavirusului.

https://www.facebook.com/143225239072363/videos/455144089164783

Ultima ora:

ObservatorCristina Popescu: Femei celebre din România

PoliticKlaus Iohannis, ședință pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență

EconomieAdrian Hatos: Proiectul bugetului de stat pe anul 2021 așază economia românească pe principii liberale: investiții, reforme, creștere economică.

ExternBogdan Aurescu: nominalizarea lui Andrei Muraru în funcţia de ambasador în SUA este „o alegere excelentă”

SocialIulian Crăciun: Despre scandalul exmatriculării studenților la Drept

EvenimenteNicole Moț: Invitație lansare de carte

CulturaCristina Popescu: Femei celebre din România

EditorialIuliana Stan: Femeia si puterea. Gender balance si succes personalClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe