OraNoua.ro
Publicat în 28 februarie 2012, 20:43 / 327 elite & idei

Dan Șova, noul purtător de cuvânt al Partidului Social Democrat

Dan Șova, noul purtător de cuvânt al Partidului Social Democrat

Deputatul Dan Şova este de luni purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, a anunţat preşedintele partidului, Victor Ponta, copreşedinte al USL, citat de Agerpres.

Decizia a fost luată în cadrul reuniunii Biroului Permanent Naţional al PSD.

Pe 29 noiembrie 2011 deputatul Radu Moldovan a renunţat la funcţia de purtător de cuvânt al Partidului Social Democrat, pentru a-şi putea pregăti candidatura la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Anunţul a fost făcut la reuniunea aleşilor locali USL din judeţul Bistriţa-Năsăud, în prezenţa liderilor USL de la nivel naţional Victor Ponta (PSD) şi Crin Antonescu (PNL) şi preşedintelui PC Daniel Constantin.

Radu Moldovan, care este şi preşedinte al PSD Bistriţa-Năsăud, şi-a declarat intenţia de a candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, condus în prezent de democrat-liberalul Liviu Rusu şi spune că a luat această decizie bazându-se pe sprijinul celor 40 de primari pe care îi are USL în judeţ, din totalul de 62.

Liderul judeţean al PSD a afirmat că renunţă la funcţia de purtător de cuvânt pentru a fi prezent cât mai mult în judeţ. AGERPRES

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe