OraNoua.ro
Publicat în 19 octombrie 2016, 12:44 / 208 elite & idei

Daniel Constantin: Colegii mei au avut discuții cu un grup de tineri din M10 care s-au dezis de Macovei

Daniel Constantin: Colegii mei au avut discuții cu un grup de tineri din M10 care s-au dezis de Macovei

Europarlamentarul Monica Macovei nu poate fi nici măcar un partener de discuție pentru ALDE, a declarat, joi, pentru AGERPRES, copreședintele Alianței Liberalilor și Democraților Daniel Constantin.

Constantin a precizat că reprezentanți ai ALDE au avut discuții cu un grup de tineri din M10, care s-au ‘dezis’ de Monica Macovei, în vederea încheierii unui protocol privind susținerea candidaților Alianței Liberalilor și Democraților.

„Doamna Monica Macovei nu poate fi nici pentru mine și nici pentru ALDE nici măcar un partener de discuție. Au fost câteva discuții pe care le-au avut colegii mei cu un grup de tineri din M10 care s-au dezis de doamna Macovei și care, se pare, sunt reprezentanții legali ai partidului și vor să treacă, fie cu tot partidul, fie individual la ALDE. Acestea au fost discuțiile pe care le-am avut, atât și nimic mai mult. S-a discutat despre posibilitatea de a încheia un protocol privind susținerea candidaților ALDE și, după aceea, eventuala absorbție”, a spus Constantin.

Ultima ora:

ObservatorOvidiu Nahoi: România, în fața unei șanse istorice. Putem face saltul spre dezvoltare?

PoliticOvidiu Nahoi: România, în fața unei șanse istorice. Putem face saltul spre dezvoltare?

EconomieDaniela Şerban: Cum va merge bursa

ExternAndreea Paul: Industria 6.0. O lecție de viziune finlandeză

SocialSorin Cîmpeanu, ales preşedinte al Agenţiei Universitare a Francofoniei

EvenimenteAntonia Colibășanu, la lansarea volumului ‘Pandemia si Economia – Ce urmează?’ de acad. D. Daianu

CulturaMireille Rădoi: Începe Festivalul Strada de C`Arte, în care se vor lansa peste 40 de volume și vor avea loc concerte, proiecții de film sau lecturi publice

EditorialRadu Craciun: Teoria absurduluiClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe