Adriana
Publicat în 5 decembrie 2017, 15:21 / 162 elite & idei

Daniel Constantin: Personalitatea acestui monarh se confunda cu istoria moderna si contemporana a Romaniei

Daniel Constantin: Personalitatea acestui monarh se confunda cu istoria moderna si contemporana a Romaniei
+ Observator

Am aflat astazi cu adanca intristare, asa cum au aflat toti romanii, ca Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei a trecut la cele vesnice. Personalitatea Regelui a marcat generatii intregi si a fost un model de seriozitate, responsabilitate, demnitate si modestie, pentru milioane de romani! Devotamentul Majestatii Sale fata de valorile nationale, fata de libertate si democratie, precum si capacitatea de a trece peste traumele istoriei vor ramane vesnic in constiinta poporului roman, care-si va aminti peste generatii cu nostalgie de personalitatea acestui monarh care se confunda cu istoria moderna si contemporana a Romaniei.
Sper ca, in aceste momente grele pentru poporul roman, clasa politica sa fie unita si sa-l plangem impreuna, in zilele de doliu national, pe cel care a fost regele tuturor romanilor!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Sincere condoleante Familiei Regale greu incercate!

Ultima ora:

ObservatorClaudiu Butacu: România nu poate lipsi de la Solar Decathlon!      

PoliticAntal Lorant: Yesterday we discussed and voted on an important law!

EconomieDaniela Șerban: Companiile incluse în BET AeRO vor fi punctate din acest an pentru interacțiunea cu investitorii, prin indicatorul VEKTOR

ExternMarco Badea: 84 de zile de când a început războiul pornit de Vladimir Putin în Ucraina

SocialAndreea Paul: Meseriile viitorului pentru copilul meu

EvenimenteVictor Vevera: ICI București a organizat prima ediție a conferinței internaționale în domeniul diplomației cibernetice – „Building global digitalisation: creating trust & security through cyber diplomacy”

CulturaDan Mircea Cipariu: Blues & poetry performance, în spațiul La Cave de Bucarest

EditorialMihai Anghel: Domeniile regale ale sufletuluiClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe