Bogdan Daradan
Publicat în 29 august 2012, 10:11 / 175 elite & idei

Dorin Purice, noul șef al Poliției de Frontieră din Republica Moldova

Dorin Purice, noul șef al Poliției de Frontieră din Republica Moldova

Potrivit publicatiei unimedia.md, Dorin Purice a fost numit recent în funcția de șef al Poliției de Frontieră din Republica Moldova. Candidatura acestuia a fost propusă de ministrul Afacerilor Interne, Dorin Recean, și a fost aprobată de Cabinetul de Miniștri.

Dorin Purice, în vârstă de 42 de ani, a activat anterior în cadrul departamentului Vamal, a fost șef al Direcţiei analiza riscurilor şi audit post-vămuire.

„Cunoașteți bine sarcinile. Este necesar de o abordare nouă. Nu doar așteptările, dar și cerințele sunt foarte mari. Vă dorim succes, iar experiența pe care o aveți să o transpuneți în rezultate”, a declarat prim-ministrul Vlad Filat.

UNIMEDIA amintește că începând cu 1 iulie 2012, Serviciul Grăniceri a fost transformat în Poliţia de Frontieră, care este subordonată Ministerului Afacerilor Interne.

Ultima ora:

ObservatorHorea Mihai Bădău: Inteligența Artificială – Ce se va întâmpla

PoliticLudovic Orban: La nivelul primăriilor este nevoie de o reechilibrare a bugetelor locale

EconomieSilviu Cerna: Pericolele populismului macroeconomic

ExternClara Volintiru: Taking stock of ‘election season’ in the Eastern Partnership countries

SocialCiprian Negură: Micro-sesiune marca Skills Of The Future

EvenimenteIon M.Ioniţă, Iulian Fota: Dezbatere Historia Live – Rusia şi Turcia în Nagorno-Karabah, consecinţele războiului

CulturaCristina Popescu: Nuduri în pictura românească

EditorialHorea Mihai Bădău: Inteligența Artificială – Ce se va întâmplaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe