Bogdan Daradan
Publicat în 4 octombrie 2012, 10:12 / 258 elite & idei

Dorin Recean, ministrul de interne, în topul celor mai influenti politicieni din Republica Moldova

Dorin Recean, ministrul de interne, în topul celor mai influenti politicieni din Republica Moldova

Liderul PCRM, Vladimir Voronin a fost întrecut la popularitate de ministrul de Interne, Dorin Recean. Cel puţin aşa arată rezultatele unui top realizat de Centrul de cercetări „Politicon”.

Pe primul loc în topul celor mai influenţi politicieni ai lunii septembrie este premierul Vlad Filat. Acesta este urmat de primarul capitalei, Dorin Chirtoacă. Pe locul trei s-a situat ministrul de Externe, Iurie Leancă.

Următorul în top este liderul PL, Mihai Ghimpu.

Preşedintele ţării, Nicolae Timofti, a coborât două poziţii în top şi se clasează pe locul cinci. El este urmat de preşedintele Parlamentului,Marian Lupu, care ocupă locul şase.

Pe ultimele două poziţii în top zece se află vicepreşedintele Legislativului, Vladimir Plahotniuc, şi viceministrul pentru Reintegrare, Eugen Carpov.

Topul celor mai influenţi politicieni a fost realizat de 32 de experţi.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe