OraNoua.ro
Publicat în 3 iulie 2013, 20:35 / 210 elite & idei

Doru Lionăchescu – Capital Partners: Investment Banking Firm of the Year 2013 Romania

Doru Lionăchescu – Capital Partners: Investment Banking Firm of the Year 2013 Romania

Luni 1 iulie, Acquisition International – publicatia de referinta a industriei mondiale M&A – a declarat Capital Partners  „Compania bancara de investitii a anului 2013 in Romania”.

Considerate recunoasterea ultima in domeniul consultantei pentru Fuziuni si Achizitii, premiile acordate anual de AI sint cu atit mai valoroase cu cit nominalizarile se fac printr-un proces foarte riguros care implica voturile clientilor si ale competitorilor directi, precum si analiza interna, independenta a echipei de cercetare a publicatiei.

„Este un premiu pe care ni l-am dorit dintotdeauna si o recunoastere internationala a modelului de business Capital Partners, exersat cu succes la volumul de peste 2 miliarde de euro tranzactii pe care le-am intermediat de la lansarea firmei: concentrare pe client, onestitate profesionala, intelegerea in profunzime a pietei si executia impecabila a tranzactiei.

 Multumesc tututor celor care au fost si sint alaturi de noi in acesta conjunctura economica necrutatoare” a declarat Doru Lionăchescu pentru OraNoua.ro.

 

Mai multe detalii despre premiu – http://acquisition-intl.com/index.php/awards/2013-maa-awards).

Ultima ora:

ObservatorIulian Fota: Urmatoarea rupere de Occident va fi, mai intai, pe vector tehnologic?

PoliticNicușor Dan: Opţiunea mea pentru alegerile de duminică este Partidul Naţional Liberal

EconomieMirela Iovu: Impactul disruptiv al tehnologiei asupra industriei bancare in era post-Covid!

ExternThierry De Montbrial, senior Adviser Club România, a fait de L’IFRI de 2ème Think Tank le plus influent du monde

SocialOvidiu Nahoi: Și dacă, totuși, trăim în cea mai bună perioadă din istoria României?

EvenimenteMireille Rădoi: Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” a oferit Înaltei Curți de Casație și Justiție una din cele 8 copii autentificate ale fundamentului legislației moderne – Magna Carta

CulturaCristina Popescu: Emisiunea de mărci poștale „Urși”

EditorialVasile Pușcaș: Un proiect jurnalistic pentru UnireClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe