OraNoua.ro
Publicat în 16 martie 2016, 17:45 / 511 elite & idei

Doru Lionachescu: Tranzactia BT Securities – Capital Partners

Doru Lionachescu: Tranzactia BT Securities – Capital Partners

Dragi Prieteni,

Imi face o deosebita placere sa va confirm tranzactia anuntata oficial ieri prin care BT Securities (divizia de brokeraj a Grupului Financiar Banca Transilvania) preia activitatea de investment banking a Capital Partners. Ca parte a tranzactiei intreaga echipa a CP aferenta acestei activitati, sub coordonarea mea, secondat de Vlad Busila, se va transfera la noua entitate care – dupa obtinerea autorizarilor legale – va opera sub denumirea comerciala BT Capital Partners. BT Capital Partners va oferi companiilor locale, intr-un singur loc, toata gama de servicii financiare cu valoare adaugata specializate, de la brokeraj si listari pe bursa, la consultanta pentru fuziuni, achizitii sau consolidari sectoriale, corporate finance si consiliere strategica.

Obiectivul asumat atit de noi, cit si de colegii de la BT este simplu: vrem sa devenim cit mai rapid lideri de piata pe toata gama de servicii si sa contribuim la consolidarea celui mai puternic pol financiar cu capital romanesc.

Va multumesc tuturor pentru ca ne-ati fost alaturi in acest deceniu in care am construit Capital Partners, pentru valul de mesaje de sustinere si apreciere primite dupa anuntarea tranzactiei si imi exprim speranta ca vom colabora cel putin la fel de bine si in noua configuratie organizatorica. Pentru noi este o noua etapa profesionala, mult mai complexa, in care as vrea sa continuam sa va avem alaturi. Intram in alta liga iar perspectivele sint pe masura provocarilor.

 

Ginduri bune,

Doru Lionachescu

Ultima ora:

ObservatorAlexandru Grumaz: Jurnal de război (XIV). Paradoxul extinderi NATO

PoliticKelemen Hunor: În timp ce alţii dărâmă statui, noi ridicăm statui şi construim un viitor paşnic

EconomieDaniel Dăianu: Se întoarce o economie a tristeţii?

ExternIulian Chifu: Gâtuirea Europei – Un vas venind din China a blocat aprovizionarea cu petrol şi gaze prin Suez

SocialAndreea Paul: Meseriile viitorului pentru copilul meu

EvenimenteVictor Vevera: ICI București a organizat prima ediție a conferinței internaționale în domeniul diplomației cibernetice – „Building global digitalisation: creating trust & security through cyber diplomacy”

CulturaIonuț Vulpescu: Naționalismul religios crește radical în perioadele istorice marcate de o dramatică vulnerabilitate

EditorialAlexandru Grumaz: Jurnal de război (XIV). Paradoxul extinderi NATOClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe