OraNoua.ro
Publicat în 6 decembrie 2016, 17:10 / 150 elite & idei

Dragoș Pâslaru: Aveți de optat între o țară proeuropeană și o țară care rămâne în bătaia vântului

Dragoș Pâslaru: Aveți de optat între o țară proeuropeană și o țară care rămâne în bătaia vântului

„Aveți de optat pe 11 decembrie, pentru voi și pentru copiii voștri, între o țară proeuropeană irevocabil, o țară care susține NATO, o țară care susține justiția, și o țară care rămâne în bătaia vântului rece din Est”, a declarat, sâmbătă seara, ministrul Muncii, Dragoș Pâslaru, în timpul unui discurs susținut la mitingul electoral regional PNL – Moldova se ridică!

„Mai devreme bătea vântul, un vânt puternic, dar mai înfricoșător decât vântul din seara asta este vântul din Est. Ungaria vedeți cum e, Bulgaria vedeți cum e, frații noștri de peste Prut vedeți cum sunt. Câteva zile în urmă un președinte de acolo din est declara că granițele Rusiei nu se termină nicăieri. Aveți de optat pe 11 decembrie, pentru voi și pentru copiii voștri, între o țară proeuropeană irevocabil, o țară care susține NATO, o țară care susține justiția, și o țară care rămâne în bătaia vântului rece din Est. Ce alegem, alegem Dacian Cioloș? Alegem România înainte!”, a precizat Dragoș Pâslaru.

El a reamintit, în prezența a aproximativ 3.000 de membri și simpatizanți PNL care au venit sâmbătă seara din județele Moldovei la un miting electoral, că în urmă cu un an de zile, la chemarea premierului Dacian Cioloș, s-a alăturat guvernului tehnocrat pentru că știa că premierul este „un profesionist desăvârșit, apreciat nu numai în România ci și la nivel european”.

„În acest an am descoperit mult mai mult, că este un om onest, cinstit, cu bun simț, că este un om căruia îi pasă de oameni. Acesta este motivul pentru care vă îndemn să îl susținem pe Dacian Cioloș, să fie cu noi în continuare. Oameni buni, nu mai avem nevoie în această țară de tirani, nu mai avem nevoie de baroni, de despoți luminați. În această țară avem nevoie de oameni buni care să producă schimbarea. De ce ne place Dacian Cioloș? Ne place pentru că îl votăm noi toți, ne place pentru că ne inspiră, ne place pentru că ne regăsim partea bună în noi înșine, societatea se schimbă prin noi înșine, noi suntem Dacian Cioloș, noi schimbăm lucrurile, România înainte!”, a mai spus, de pe scena amplasată în Piața Unirii din Iași, Pâslaru.

Conform acestuia, de câteva luni, premierul Dacian Cioloș și guvernul tehnocrat încearcă să arate că „se poate și altfel, că se poate și fără corupție, că se poate fără promisiuni deșarte, că se poate fără să vă amăgească nimeni, că se poate alege între muncă și nemuncă, se poate alege între a ne croi soarta singuri sau a primi pomeni”.

La mitingul electoral regional organizat de PNL în Piața Unirii din Iași au venit aproximativ 3.000 de persoane. Printre cei care au susținut discursuri au fost liberalii Ilie Bolojan, Gheorghe Falcă, Alina Gorghiu, dar și mai mulți candidați la Parlamentul României.

Ultima ora:

ObservatorAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

PoliticSebastian Burduja propune o întâlnire cu părţile implicate în problema gunoiului şi constituirea unui grup de lucru

EconomieBogdan Chiriţoiu: 2020 a fost clar un an diferit; pe ansamblu economia noastră a mers surprinzător de bine

ExternMarco Badea: Moștenirea politică a lui Netanyahu nu va fi o națiune mai sigură, ci o societate israeliană profund fracturată, care trăiește în spatele zidurilor

SocialManuela Catrina: Ne luptam cu birocratia, iar unii cred ca hartia e mai safe

EvenimenteAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

CulturaIonuț Vulpescu: Proiectul pe care l-am inițiat, prin care mi-am propus să rezolv una dintre problemele dificile cu care se confruntă în special muzeele, a devenit lege!

EditorialCorneliu Vișoianu: Voluntarul și Club România după 10 ani | Bogdan Gavrilă, Spiritul Voluntarului care dă, fară să aștepte răsplată ci doar construiește ”Zero-risk” societyClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe