Matei Bogdan
Publicat în 13 noiembrie 2019, 20:25 / 58 elite & idei

Dragoş Pîslaru şi-a deschis cabinetul de reprezentare în Baia Mare

Dragoş Pîslaru şi-a deschis cabinetul de reprezentare în Baia Mare

Europarlamentarul PLUS Dragoş Pîslaru şi-a deschis joi seara biroul de reprezentare în municipiul Baia Mare potrivit Agerpres.

„Avem ca ţintă să deschidem peste 30 de cabinete europarlamentare în România”, a declarat Dragoş Pîslaru într-o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, o serie de teme, unele specifice judeţului Maramureş, cum ar fi protecţia şi conservarea mediului, copiii care trăiesc în zonele defavorizate, tinerii, dar şi românii care muncesc în ţările UE, vor putea deveni subiecte de dezbatere în Parlamentul European susţinute de eurodeputatul grupului Renew Europe.

Europarlamentarul Dragoş Pîslaru a mai spus că biroul său din Baia Mare va colecta toate datele şi informaţiile relevante din judeţul Maramureş pentru a le transmite în PE sau, în funcţie de situaţie, decidenţilor locali sau naţionali, pentru a lua măsurile corespunzătoare în fiecare caz.

În cursul serii de joi, europarlamentarul PLUS a avut o discuţie publică la care au participat simpatizanţii şi membrii partidului din judeţul Maramureş.

www.stiripesurse.ro

Ultima ora:

ObservatorSergiu Manea: Forbes 30 pentru RO30

PoliticIon M. Ioniţă: Bădălău şi ai lui

EconomieSergiu Manea: Forbes 30 pentru RO30

ExternIulian Chifu: Un game changer în Brexit – Raportul serviciilor britanice privind ingerinţele Rusiei în referendumul din 2016

EvenimenteMireille Rădoi: Un produs de diplomație culturală – Femei remarcabile din România și din Peru

CulturaRadu Preda: Organizatorii memoriei

SocialAndrei Stoian: Sistemul de învăţământ românesc a acumulat o serie întreagă de probleme

MoldovaAndrei Vlasceanu: Tragedie antică şi teatru rusesc la ChişinăuClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe