Matei Bogdan
Publicat în 13 noiembrie 2019, 20:25 / 78 elite & idei

Dragoş Pîslaru şi-a deschis cabinetul de reprezentare în Baia Mare

Dragoş Pîslaru şi-a deschis cabinetul de reprezentare în Baia Mare

Europarlamentarul PLUS Dragoş Pîslaru şi-a deschis joi seara biroul de reprezentare în municipiul Baia Mare potrivit Agerpres.

„Avem ca ţintă să deschidem peste 30 de cabinete europarlamentare în România”, a declarat Dragoş Pîslaru într-o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, o serie de teme, unele specifice judeţului Maramureş, cum ar fi protecţia şi conservarea mediului, copiii care trăiesc în zonele defavorizate, tinerii, dar şi românii care muncesc în ţările UE, vor putea deveni subiecte de dezbatere în Parlamentul European susţinute de eurodeputatul grupului Renew Europe.

Europarlamentarul Dragoş Pîslaru a mai spus că biroul său din Baia Mare va colecta toate datele şi informaţiile relevante din judeţul Maramureş pentru a le transmite în PE sau, în funcţie de situaţie, decidenţilor locali sau naţionali, pentru a lua măsurile corespunzătoare în fiecare caz.

În cursul serii de joi, europarlamentarul PLUS a avut o discuţie publică la care au participat simpatizanţii şi membrii partidului din judeţul Maramureş.

www.stiripesurse.ro

Ultima ora:

ObservatorLudovic Orban, mesaj de Ziua Culturii Naţionale

PoliticLudovic Orban, mesaj de Ziua Culturii Naţionale

EconomieCozmin Gușă, despre bugetul MTS: Guvernul sacrifică sportul pentru nişte interese electorale

ExternAndrei Stoian, de vorbă cu H D Hartmann şi Răzvan Munteanu

EvenimenteVictor Vevera și Marian Murguleț au participat la prima ședință de operaționalizare a CYBER INFLUENCE ASSESSMENT AND STRATEGIES CENTER (”CIASC”)

CulturaTeodor Baconschi, Adrian Papahagi, Radu Preda, Mihail Neamţu și alți intelectuali au contribuit la primul număr al Revistei Horeb, editată de Episcopia Hușilor

SocialAdrian Hatos, despre cercetare si mediul digital

MoldovaAndrei Vlasceanu: Tragedie antică şi teatru rusesc la ChişinăuClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe