Matei Bogdan
Publicat în 13 noiembrie 2019, 20:25 / 166 elite & idei

Dragoş Pîslaru şi-a deschis cabinetul de reprezentare în Baia Mare

Dragoş Pîslaru şi-a deschis cabinetul de reprezentare în Baia Mare

Europarlamentarul PLUS Dragoş Pîslaru şi-a deschis joi seara biroul de reprezentare în municipiul Baia Mare potrivit Agerpres.

„Avem ca ţintă să deschidem peste 30 de cabinete europarlamentare în România”, a declarat Dragoş Pîslaru într-o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, o serie de teme, unele specifice judeţului Maramureş, cum ar fi protecţia şi conservarea mediului, copiii care trăiesc în zonele defavorizate, tinerii, dar şi românii care muncesc în ţările UE, vor putea deveni subiecte de dezbatere în Parlamentul European susţinute de eurodeputatul grupului Renew Europe.

Europarlamentarul Dragoş Pîslaru a mai spus că biroul său din Baia Mare va colecta toate datele şi informaţiile relevante din judeţul Maramureş pentru a le transmite în PE sau, în funcţie de situaţie, decidenţilor locali sau naţionali, pentru a lua măsurile corespunzătoare în fiecare caz.

În cursul serii de joi, europarlamentarul PLUS a avut o discuţie publică la care au participat simpatizanţii şi membrii partidului din judeţul Maramureş.

www.stiripesurse.ro

Ultima ora:

ObservatorLudovic Orban: România are o şansă uriaşă. Avem oportunităţi pe care mulţi nici măcar nu le-au identificat

PoliticLudovic Orban: România are o şansă uriaşă. Avem oportunităţi pe care mulţi nici măcar nu le-au identificat

EconomieRăzvan Nicolescu: Mizele regionale ale jocurilor din energie (Op-ed)

ExternDan Mihalache: Nu uitați să aplicați în următoarea perioadă pentru a vă proteja dreptul curent de a locui, munci și studia în Marea Britanie

SocialGeorge Butunoiu: Realitatea la zi – Minte-mă frumos! Mituri și ipocrizie în lumea corporatistă – George Butunoiu

EvenimenteMarian Murguleț: Videoconferința „Digitalizarea României și Tehnologia 5G” / „Cartea electronică de identitate va face ireversibilă transformarea digitală a României”

CulturaCristina Popescu: Romfilatelia introduce în circulație joi, 2 iulie 2020, emisiunea de mărci poștale Animale tip leopard

EditorialMirela Iovu: Efectele disruptive ale COVID-19. Digitalizarea, noul model de afaceri in contextul pandemieiClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe