Adriana
Publicat în 21 noiembrie 2012, 09:27 / 123 elite & idei

Eugen Bejinariu: Cred mai mult în fapte

Eugen Bejinariu: Cred mai mult în fapte

Se distinge printr-un caracter puternic, prin politica faptelor și printr-o imagine publică nepătată. Lucrurile bune pe care le-a făcut pentru suceveni nu sunt însoțite de camerele televiziunilor, ci doar de recunoștința acestora. De formație militar, iubește „jocul de echipă”, dorindu-și să fie mereu în preajma unor oameni mai buni, mai înțelepți, alături de care să construiască. În fața unui nou examen electoral,  Eugen Bejinariu povestește pentru Q Magazine de ce a ales să candideze în același colegiu din Suceava şi câte generații îi trebuie clasei politice românești pentru a se reforma.

Q Magazine: Este primul interviu pentru Q Magazine şi, în general, vă vedem rar în presă. De ce?

Eugen Bejinariu: Răspund cu plăcere invitațiilor pe care mi le adresează jurnaliștii şi sunt perioade în care particip la câte o emisiune de televiziune în fiecare zi. Totodată, educația mea militară face astfel încât să fiu mult mai preocupat de fapte decât de felul în care acestea sunt promovate către public.

 

Q: Pentru alegători însă este importantă imaginea politicienilor, felul în care aceștia ajung la ei prin intermediul mass-media.

E.B.: Absolut. De aceea vă mulțumesc pentru prilejul de a vorbi despre activitatea mea. Din punctul meu de vedere însă, imaginea unui politician este mai credibilă şi mai durabilă dacă este construită prin fapte, prin acțiuni concrete, prin proiecte şi programe pe care le-a desăvârșit un om politic pentru cei care l-au votat. Imaginea se construiește şi prin felul în care colegii, adversarii politici şi alegătorii cred şi rostesc despre fiecare politician.

Articol integral. publicat pe www.qmagazine.ro

Ultima ora:

ObservatorHorea Mihai Bădău: Inteligența Artificială – Ce se va întâmpla

PoliticLudovic Orban: La nivelul primăriilor este nevoie de o reechilibrare a bugetelor locale

EconomieSilviu Cerna: Pericolele populismului macroeconomic

ExternClara Volintiru: Taking stock of ‘election season’ in the Eastern Partnership countries

SocialCiprian Negură: Micro-sesiune marca Skills Of The Future

EvenimenteIon M.Ioniţă, Iulian Fota: Dezbatere Historia Live – Rusia şi Turcia în Nagorno-Karabah, consecinţele războiului

CulturaCristina Popescu: Nuduri în pictura românească

EditorialHorea Mihai Bădău: Inteligența Artificială – Ce se va întâmplaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe