OraNoua.ro
Publicat în 4 septembrie 2013, 18:26 / 232 elite & idei

Floriana Jucan: România mea

Floriana Jucan: România mea

Fiecare dintre noi are o Românie pe care a vizitat-o şi pe care o iubeşte. Eu însămi v-am dus cu mine într-atea şi atatea locuri magice ale ţării mele!

Vă invit să răspundeţi aici la întrebarea: “Ce aţi vrea să ştie un străin despre România voastră?” 
Scrieţi-mi într-un eseu de 2.000 de semne ce loc din această ţară iubiţi cel mai mult şi pe care îl veţi purta pentru totdeauna în memoria voastră de călător. Poate fi un obiectiv turistic ştiut de toţi, la fel cum poate fi unul neştiut, necunoscut, dar care să ascundă o magie şi o poveste pentru care un străin ar veni de departe s-o afle.
Celui care îmi va trimite cea mai frumoasă descriere îi voi dărui un weekend  la Conacul Boieresc, într-unul dintre răsfiratele sate ale Branului, Şimon, pe o coamă de deal de pe care nu te-ai mai lăsa dus.
La fel cum voi alege câteva eseuri – desigur, cu doză de subiectivism de care nu mă pot exonera – pentru a le publica în revista Q Magazine. Fotografii la rezolutie de tipar (peste 2Mb) ar fi un avantaj esential. Dead lineul este 30 septembrie 2013.
Astept sa va citesc.
ll1

Ultima ora:

ObservatorHorea Mihai Bădău: Inteligența Artificială – Ce se va întâmpla

PoliticLudovic Orban: La nivelul primăriilor este nevoie de o reechilibrare a bugetelor locale

EconomieSilviu Cerna: Pericolele populismului macroeconomic

ExternClara Volintiru: Taking stock of ‘election season’ in the Eastern Partnership countries

SocialCiprian Negură: Micro-sesiune marca Skills Of The Future

EvenimenteIon M.Ioniţă, Iulian Fota: Dezbatere Historia Live – Rusia şi Turcia în Nagorno-Karabah, consecinţele războiului

CulturaCristina Popescu: Nuduri în pictura românească

EditorialHorea Mihai Bădău: Inteligența Artificială – Ce se va întâmplaClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe