OraNoua.ro
Publicat în 12 octombrie 2016, 19:11 / 343 elite & idei

Florin Ilie: Provocarile sectorului bancar european zoom @Deutsche Bank

Florin Ilie: Provocarile sectorului bancar european zoom @Deutsche Bank

Investors Club va invita pe 12 octombrie, de la ora 19, la Grand Hotel Continental, sala Grigorescu, la un eveniment dedicat sectorului bancar european.
La eveniment va fi prezent Florin Ilie, Co-Head Financial Markets in cadrul ING Bank, temele abordate fiind starea actuala a mediului bancar din Europa cat si impactul masurilor legislative bancare asupra finantelor mediului de afaceri si cele personale.
Sorin Silvestru este Risk Manager in domeniul pietelor de tranzactii valute si ne va ajuta sa intelegem mai bine Analiza tehnica, aspecte teoretice dar si practice, a unui emitent. Sorin ne va prezenta 2 case studies: Deutsche Bank si Erste Bank.
Daca nu faceti parte din clubul nostru, dar sunteti interesati de investitii pe piata de capital, va rugam sa ne trimiteti un email la join@investorsclub.ro.

Ultima ora:

ObservatorFlaviu Predescu: De Ce Citim – Despre Jurnalul lui Mihail Sebastian

PoliticKlaus Iohannis, în Egipt: „România este interesată de stabilizarea situațiilor de criză din Orientul Mijlociu”

EconomieRadu Craciun: Criptomonedele – 4 teme de gandire

ExternMarco Badea: Despre lupta împotriva schimbărilor climatice

SocialCiprian Stănescu: Am început ”Soluții pentru 2025”. Un proiect de care cred că o să tot auziți

EvenimenteIonuţ Simion | Videoconferinţa ZF AmCham România – Guvernanţa Corporativă: Din ce în ce mai multe companii înţeleg că trebuie să se organizeze şi să funcţioneze după principiile unei guvernanţe corporative

CulturaFlaviu Predescu: De Ce Citim – Despre Jurnalul lui Mihail Sebastian

EditorialAndreea Paul: Cine conduce lumea?Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe