OraNoua.ro
Publicat în 12 octombrie 2016, 19:11 / 309 elite & idei

Florin Ilie: Provocarile sectorului bancar european zoom @Deutsche Bank

Florin Ilie: Provocarile sectorului bancar european zoom @Deutsche Bank

Investors Club va invita pe 12 octombrie, de la ora 19, la Grand Hotel Continental, sala Grigorescu, la un eveniment dedicat sectorului bancar european.
La eveniment va fi prezent Florin Ilie, Co-Head Financial Markets in cadrul ING Bank, temele abordate fiind starea actuala a mediului bancar din Europa cat si impactul masurilor legislative bancare asupra finantelor mediului de afaceri si cele personale.
Sorin Silvestru este Risk Manager in domeniul pietelor de tranzactii valute si ne va ajuta sa intelegem mai bine Analiza tehnica, aspecte teoretice dar si practice, a unui emitent. Sorin ne va prezenta 2 case studies: Deutsche Bank si Erste Bank.
Daca nu faceti parte din clubul nostru, dar sunteti interesati de investitii pe piata de capital, va rugam sa ne trimiteti un email la join@investorsclub.ro.

Ultima ora:

ObservatorAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

PoliticSebastian Burduja propune o întâlnire cu părţile implicate în problema gunoiului şi constituirea unui grup de lucru

EconomieBogdan Chiriţoiu: 2020 a fost clar un an diferit; pe ansamblu economia noastră a mers surprinzător de bine

ExternMarco Badea: Moștenirea politică a lui Netanyahu nu va fi o națiune mai sigură, ci o societate israeliană profund fracturată, care trăiește în spatele zidurilor

SocialManuela Catrina: Ne luptam cu birocratia, iar unii cred ca hartia e mai safe

EvenimenteAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

CulturaIonuț Vulpescu: Proiectul pe care l-am inițiat, prin care mi-am propus să rezolv una dintre problemele dificile cu care se confruntă în special muzeele, a devenit lege!

EditorialCorneliu Vișoianu: Voluntarul și Club România după 10 ani | Bogdan Gavrilă, Spiritul Voluntarului care dă, fară să aștepte răsplată ci doar construiește ”Zero-risk” societyClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe