OraNoua.ro
Publicat în 8 august 2012, 19:51 / 603 elite & idei

Gabriel Zbârcea: Tuca Zbârcea & Asociații a fost inclusă pe lista scurtă de nominalizari la premiile oferite de publicația britanică The Lawyer

Gabriel Zbârcea: Tuca Zbârcea & Asociații a fost inclusă pe lista scurtă de nominalizari la premiile oferite de publicația britanică The Lawyer
Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a fost inclusa pe lista scurta de nominalizari la premiile oferite de prestigioasa publicatie britanica The Lawyer, conform unui comunicat remis presei.

Un numar de 88 de firme de avocatura independente si internationale concureaza in acest an pentru cele 19 trofee din cadrul „The Lawyer European Awards”. Tuca Zbarcea & Asociatii a intrat in cursa pentru premiile „Firma de Avocatura a Anului in Romania” si „Managing Partner-ul Anului din Europa”in cadrul competitiei anuale „The Lawyer European Awards”.

Lista scurta a fost selectata de un comitet de jurizare din care fac parte 15 executivi de top din cadrul unor companii de renume precum Caterpillar, CBS Outdoor, Mitsui Sumitomo Insurance, HBO Europe, Unisys, Rusal, InterContinental Hotels Group, precum si reprezentanti ai unor firme de avocatura de prestigiu. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul unei ceremonii organizata la Monte Carlo in data de 25 octombrie 2012.

Potrivit anuntului organizatorilor, sase case de avocatura isi disputa titlul de „Firma de Avocatura a Anului din Romania”si anume Tuca Zbarcea & Asociatii; Kinstellar; Musat & Asociatii; Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen; Popovici Nitu & Asociatii; Salans. Este pentru prima data cand publicatia britanica The Lawyer introduce o categorie distincta, dedicata pietei de avocatura din Romania, dupa ce anterior firmele locale puteau concura doar alaturi de confrati din Europa de Est si Balcani pentru premiul „Firma de Avocatura a Anului in Europa de Est si Balcani”.

Despre „The Lawyer European Awards

Ceremonia de premiere „The Lawyer European Awards” este un eveniment unic dedicat comunitatii juridice din Europa, reunind anual cateva sute de invitati. In acest an, gala va coincide cu prima zi a conferintei „The Lawyer European Conference” avand ca tema principala strategiile de management la nivelul firmelor independente de avocatura. Conferinta are loc la Monte Carlo in zilele de 25 si 26 octombrie 2012.

Lista completa a firmelor nominalizate la premiile „The Lawyer European Awards” este disponibila pe site-ul publicatiei britanice – http://www.thelawyer.com/1013769.article. Detalii despre gala de premiere si conferinta „The Lawyer European Awards and Conference” pot fi obtinute de pe site-ul dedicat, http://www.centaur2.co.uk/thelawyer/europeanawards/index.shtml.

Despre Tuca Zbarcea & Asociatii

Cu o echipa formata din 95 de avocati dintre care 20 parteneri in cadrul biroului din Bucuresti, Tuca Zbarcea & Asociatii opereaza un sediu secundar in Cluj-Napoca, care functioneaza in asociere cu Nistorescu, Somlea & Asociatii, cat si un birou de reprezentanta in Madrid, Spania. Totodata, firma a stabilit o colaborare strategica pe principiul „best friend” cu firma de avocatura Turcan Cazac, liderul pietei de avocatura de business din Chisinau, Republica Moldova.

Tuca Zbarcea & Asociatii ofera asistenta juridica in toate domeniile dreptului, fiind recomandata de prestigioase directoare internationale de specialitate pentru serviciile in domenii precum litigii si arbitraje internationale, achizitii publice, energie si resurse naturale, drept financiar-bancar, infrastructura, dreptul muncii si drept social, drept societar si comercial, fuziuni, achizitii / privatizari, etc.

Tuca Zbarcea & Asociatii a primit numeroase aprecieri si distinctii pentru dinamismul, viziunea si determinarea cu care a adoptat practici inovatoare pe piata serviciilor juridice din Romania. Astfel, in ultimii cinci ani, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost singura casa de avocatura din Europa de Est recunoscuta in raportul Financial Times’ Innovative Lawyersca una dintre cele mai inovatoare firme de avocatura din Europa Continentala. Totodata, firma a castigat premiul Law Firm of the Year: Romania (IFLR European Awards 2012), premiul Best Managed Workplace pentru cel mai apreciat stil de management (MPF European Leadership Awards 2012), premiul Law Firm of the Year: Eastern Europe and the Balkans (The Lawyer European Awards 2010), premiul Law Firm of the Year (Chambers Europe Awards for Excellence 2010). De asemenea, timp de patru ani consecutivi, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata Firma de avocatura a anului din Romania, urmare a nominalizarilor primite din partea unui juriu independent, constituit din reputati oameni de afaceri.

Portofoliul Tuca Zbarcea & Asociatii include numeroase companii nationale si multi-nationale, importante institutii financiare, precum si autoritati publice si institutii guvernamentale. Printre cei mai reprezentativi clienti se numara: Erste Bank / Banca Comerciala Romana (BCR), OMV Petrom, CEZ, Rompetrol Rafinare, ArcelorMittal, Carrefour, Romtelecom, Orkla Foods, Colgate Palmolive, GED Capital Development, Cadbury, Bursa de Valori Bucuresti, BRD-Groupe Société Générale, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Philip Morris, Alstom Transport, Siemens, Ericsson Telecommunications Romania, ING Real Estate etc.

Ultima ora:

ObservatorMarco Badea: David Popovici a reușit! A devenit campion mondial la 100 de metri liber și atinge la doar 17 ani o performanță neegalată timp de 49 de ani

PoliticMarco Badea: 119 de zile de când Vladimir Putin a început războiul în Ucraina

EconomieSergiu Manea: Gândirea digitală înseamnă inclusiv să recunoşti foarte repede când eşti pe o cale greşită şi să înveţi din asta | Conferinţa Microsoft Envision România

ExternCristian Unteanu: Care este statutul exact al „luptătorilor străini” din Ucraina? Sunt şi români printre ei?

SocialSorin Ioniţă: Misiunea statului în lumea civilizată e să se ocupe de mediocrităţi ca mine, nu de genii

EvenimenteCiprian Stanescu: Despre economie circulara pe termen lung

CulturaMireille Rădoi: Studii despre Imperiul Bizantin la Biblioteca Centrală Universitară Carol I

EditorialAlexandru Grumaz: IAR Ghimbav a jucat la două capete în ceea ce privește elicopterele Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe