OraNoua.ro
Publicat în 19 septembrie 2012, 15:09 / 617 elite & idei

George Brăiloiu: O echipă românească de yachting sprijinită de KDF Energy câştigă Rolex Swan Cup

George Brăiloiu: O echipă românească de yachting sprijinită de KDF Energy câştigă Rolex Swan Cup

Pentru prima oară în istoria compeţiei, o echipă românească de yachting câştigă Rolex Swan Cup, competiţia velierelor din Porto Cervo, Sardinia.

Potrivit Q Magazine, Velierul Natalia, condus de Natalia Brăiloiu, are în componenţă alţi 10 sportivi străini. Echipa a reuşit, după 5 zile de întreceri să se claseze pe locul 1 la clasa Swan 42. Este un rezultat fără precedent în yachtingul românesc. Nicio navă sub pavilion naţional nu a reuşit până acum să câştige o regată de o asemenea amploare şi tradiţie.

Natalia este un velier de competiţie de 42 de picioare (cca 14 metri) şi este înmatriculat în România. Numărul său de concurs a fost ROU 01, fiind şi singura ambarcaţiune românească înscrisă!

De asemenea, Natalia a primit şi premiul special al competiţiei, pentru cel mai bun rezultat de până acum: 3 locuri 1 şi un loc 2, în cursele desfăşurate în acest week-end la Porto Cervo.

Velierul Natalia este proprietatea companiei KDF Energy, condusă de omul de afaceri George Brăiloiu. Velierul concurează de câţiva ani în Mediterană, reuşind inclusiv un loc 5 în competiţia Giraglia de la St. Tropez, anul acesta.

Ultima ora:

ObservatorVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

PoliticRemus Pricopie: Este politica o profesie serioasă?

EconomieNovel Research, Editura Club România: Trenduri în reglementări financiare

ExternIulian Fota, despre concluziile summit-ului Biden-Putin

SocialMarian Staș, despre criteriile pentru școlile-pilot: Cel mai important e să vrea și al doilea să poată

EvenimenteVictor Vevera, Mireille Rădoi, Doina Banciu: 500 de ani de la „cel mai important document al culturii românești”. Simpozion la BCU „Carol I”

CulturaFlaviu Predescu: Marile portrete ale lui Nadar. Expoziție la Timișoara

EditorialCiprian Stănescu: Educația viitorului în realitatea mixtă. Top 3 provocări pentru Generația ZClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe