OraNoua.ro
Publicat în 23 ianuarie 2013, 02:44 / 178 elite & idei

George Butunoiu – Acompaniere in cariera si consiliere

George Butunoiu – Acompaniere in cariera si consiliere

de George Butunoiu

Doua experiente extreme, traite in doua universuri paralele, din intamplare in aproape acelasi moment, m-au obligat sa nu mai stau deoparte si sa fac ceea ce am refuzat cu incapatanare pana acum, desi am fost mereu ispitit cu bani, cu favoruri si cu tot felul de alte lucruri. Adica sa fac consultanta, consiliere, acompaniere in cariera, mentorat.

Am pus pe site-ul meu detalii legate de modurile de abordare si de lucru. Cu siguranta ca aveti in jur oameni apropiati care pierd mereu in fata celor care stiu sa se vanda mai bine. Va rog sa le trimiteti mesajul acesta, poate le foloseste.

Si ii incurajez foarte tare, in primul rand, pe cei care au copii, mai ales elevi in clasele mici de la liceu sau in primii ani de facultate, sa ii trimita sa vorbeasca cu mine. Si pe parinti la fel, sa vina sa vorbeasca cu mine, fie singuri, in cuplu sau chiar impreuna cu copiii lor.

Ultima ora:

ObservatorMarian Staş: Şcoală şi politică. Profesiune de credinţă

PoliticVlad Mixich: “Aleșii locali decid câți bani bagă în spital. Pot decide să facă asta în interes public. Sau pot face asta în interes de partid”

EconomieAurelian Dochia: BVB – imună la alegerile locale

ExternCristian Unteanu: Se aprind oare „conflictele îngheţate“ pe linia de fractură proximă României?

SocialMarian Staş: Şcoală şi politică. Profesiune de credinţă

EvenimenteMireille Radoi, Doina Banciu, Victor Vevera, Sorin Cîmpeanu: Educaţia digitală începe tot de la cartea din bibliotecă

CulturaCristina Popescu: Port popular de nuntă

EditorialIulian Chifu: Rol politic întărit al NATO în lumea de mâineClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe