Adriana
Publicat în 24 mai 2017, 12:50 / 147 elite & idei

George Butunoiu: Cu Ferrari-ul la street food

George Butunoiu: Cu Ferrari-ul la street food
+ Observator

La Raionul de Peşte din Piaţa Dorobanţilor am fost şi când s-a deschis, acum vreo doi ani, cred. Am mâncat bine, însă am avut două probleme mari cu ei atunci: am aşteptat îngrozitor de mult nişte lucruri relativ simple de mâncare şi a fost foarte inconfortabil din cauza căldurii, m-au trecut toate sudorile şi s-a dus toată plăcerea unui prânz bun, chiar şi îndelung aşteptat, cum a fost.
http://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/cu-ferrari-ul-street-food-1_59253f025ab6550cb865a3a3/index.html

Ultima ora:

ObservatorAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

PoliticSebastian Burduja propune o întâlnire cu părţile implicate în problema gunoiului şi constituirea unui grup de lucru

EconomieBogdan Chiriţoiu: 2020 a fost clar un an diferit; pe ansamblu economia noastră a mers surprinzător de bine

ExternMarco Badea: Moștenirea politică a lui Netanyahu nu va fi o națiune mai sigură, ci o societate israeliană profund fracturată, care trăiește în spatele zidurilor

SocialManuela Catrina: Ne luptam cu birocratia, iar unii cred ca hartia e mai safe

EvenimenteAndreea Paul: Digitalizarea administrației – România are nevoie de un plan coerent pe verticală

CulturaIonuț Vulpescu: Proiectul pe care l-am inițiat, prin care mi-am propus să rezolv una dintre problemele dificile cu care se confruntă în special muzeele, a devenit lege!

EditorialCorneliu Vișoianu: Voluntarul și Club România după 10 ani | Bogdan Gavrilă, Spiritul Voluntarului care dă, fară să aștepte răsplată ci doar construiește ”Zero-risk” society



Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe