Adriana
Publicat în 28 noiembrie 2012, 11:45 / 79 elite & idei

George Butunoiu, Sandra Pralong si Liviu Muresan, in juriul pentru “Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate”

George Butunoiu, Sandra Pralong si Liviu Muresan, in juriul pentru “Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate”
+ Observator

In cadrul editiei din acest an a  “Premiior LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate”,  juriul este prezidat de Dl. Acad. Ionel Haiduc (Presedintele Academiei Romane) si alcatuit din: Dl. Acad. Eugen Simion, Dl. Raed Arafat (Ministerul Sanatatii), Dl. George Butunoiu (Butunoiu Executive Search), Dna. Sandra Pralong (SynergEtica Foundation), Dl. Liviu Muresan (Fundatia EURISC), Dl. Napoleon Pop (Banca Nationala a Romaniei), Dl. Radu Dudau (Universitatea Bucuresti) si Dl. George Ivascu (Teatrul Metropolis).

Tinerii romani care au studiat in strainatate in anul universitar 2011-2012 isi mai pot depunde candidatura la “Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate” pana la data de 30 noiembrie.

Inscrierea in concurs. Termenul-limita de inscriere in competitie se prelungeste pana la data de 30 noiembrie 2012. In acest interval, studentii romani cu rezultate exceptionale in strainatate se pot inscrie in concurs prin trimiterea unui CV si a unei scurte autodescrieri la adresa de e-mailstudentulanului@lsrs.ro. De asemenea, Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) ofera tuturor celor care cunosc studenti cu rezultate deosebite posibilitatea de a contribui la recunoasterea valorii lor prin completarea formularului de recomandare

Criteriile de jurizare vor avea in vedere domeniul academic – rezultatele deosebite in domeniul de studiu si activitatea stiintifica – si activitatile extra-curriculare – desfasurate in planurile social si al dezvoltarii personale.

Inmanarea premiilor va avea loc in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate, eveniment ce se va desfasura in data de 8 ianuarie 2013la Palatul Parlamentului. Toti cei interesati sa ia parte la aceasta seara de Gala sunt invitati sa isi rezerve un loc prin completareaformularului de inscriere .

 

Ultima ora:

ObservatorCsibi Magor: „The enemy of good enough is great”

PoliticAdrian Hatos: Investițiile masive și susținerea economiei private trebuie combinate cu reforme care să eficientizeze și să profesionalizeze aparatul de stat

EconomieGruia Stoica a cumpărat terenul pe care se află fabrica sa de vagoane din Debrecen, Ungaria, în urma unei investiţii de 6,5 milioane de euro

ExternRadu Magdin: Options and possible solutions from an Eastern European perspective

SocialCsibi Magor: „The enemy of good enough is great”

EvenimenteSilviu Nate: „Jordan – A Stable and Peaceful Country in a Turbulent Region. A Review of Jordan’s Policy in the Last Decades and Some Future Perspectives”

CulturaIonuţ Vulpescu: Al cui ziceaţi că e Brâncuşi?

EditorialPetre Guran: „În Hristos v-ați și îmbrăcat”Club Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe