Matei Bogdan
Publicat în 4 septembrie 2019, 19:51 / 71 elite & idei

George Scutaru, Ionel Niţu: Protocol de cooperare cu Center for European Governance and Economy din Georgia (CEGE)

George Scutaru, Ionel Niţu: Protocol de cooperare cu Center for European Governance and Economy din Georgia (CEGE)

New Strategy Center a încheiat un protocol de cooperare cu Center for European Governance and Economy din Georgia (CEGE), având drept scop colaborarea în domenii de interes comun pentru România și Georgia. Cele două think-tank-uri își propun să organizeze evenimente, să facă schimburi de experți și speakeri și să realizeze studii pe teme de interes comun, cum ar fi securitatea în regiunea Mării Negre, securitatea energetică, afacerile externe. Center for European Governance and Economy este condus de domnul Mikheil Janelidze, fost ministru de externe al Georgiei în perioada 2015-2017.

New Strategy Center continuă astfel politica de întărire a cooperării în zona sa de interes, regiunea Mării Negre și cea a Balcanilor, pentru a promova teme relevante pentru securitatea națională a României. Protocolul a fost încheiat la Kryniza-Zdroj, în Polonia, în marja Forumului Economic.

www.newstrategycenter.ro

Ultima ora:

ObservatorLudovic Orban, mesaj de Ziua Culturii Naţionale

PoliticLudovic Orban, mesaj de Ziua Culturii Naţionale

EconomieCozmin Gușă, despre bugetul MTS: Guvernul sacrifică sportul pentru nişte interese electorale

ExternAndrei Stoian, de vorbă cu H D Hartmann şi Răzvan Munteanu

EvenimenteVictor Vevera și Marian Murguleț au participat la prima ședință de operaționalizare a CYBER INFLUENCE ASSESSMENT AND STRATEGIES CENTER (”CIASC”)

CulturaTeodor Baconschi, Adrian Papahagi, Radu Preda, Mihail Neamţu și alți intelectuali au contribuit la primul număr al Revistei Horeb, editată de Episcopia Hușilor

SocialAdrian Hatos, despre cercetare si mediul digital

MoldovaAndrei Vlasceanu: Tragedie antică şi teatru rusesc la ChişinăuClub Romania | Elite si idei / www.oranoua.ro - Open Source Internet Database part of a non-governmental project / Contact: office[at]oranoua[.]ro | Operated by CRSC Europe